2777
2789

میخوام کیک رو خامه کشی کنم، توی تی وی دیدم قبل خامه کشی کیک، با آب و شکر یا اب میوه سطح کیک رو خیس میکنن بعد روش خامه، درسته آیا؟ اینجوری کیک خشک نمیمونه موقع سرو، 

سوال بعدیم، برای دوکیلو. کیک، دوکیلو خامه بخرم بسه، میخوام دوتا کیک یک کیلویی درست کنم وسطش خامه بزارم و روشم خامه، توروخدا راهنماییم کننننین یه وقت خامه کم نیاد، 

اون شربتی که روش میزنی برای اینه که خامه جذب کیک نشه چون کیک رطوبت رو میکشه به خودش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید کیک. رو مرطوب کنی.... 

میزان خامه بستگی داره چقدر بخوای خامه ایش کنی.... اگه میخوای مثل بیرونیا پرخامه باشه اره..... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ارع کافیه تازه زیادم میاد اما خوب بزنش تا دوبرابر بشه ده دقیقه قبل از استر کشی خامه رو بزار فریزر

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃
یعنی دوکیلو بسه دیگه؟ یه حد معمولی میخوام خامه دار باشه

بنظر من که کافیه..... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ب نظرم ۲ کیلو خامه کمه عزیزم  بله شربت بزن حتما

وووویی، ممنون گلی، از راهنماییت، نمیدونم خامه کیلوییدچنده، اگر ارزونتر بود سه کیلو میگیرم، اگرنه که همون از بیرون بگیرم به صرفه تره، به نظرت از کیلویی سی تومن بیشتر باشه

وووویی، ممنون گلی، از راهنماییت، نمیدونم خامه کیلوییدچنده، اگر ارزونتر بود سه کیلو میگیرم، اگرنه که ...

من ۵ ۶ ماه پیش گرفتم کیلو ۲۲ تومن 

فک کنم از قنادی بگیری ارزون تر باشه 

فقط باید ظرف ببری

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
من ۵ ۶ ماه پیش گرفتم کیلو ۲۲ تومن  فک کنم از قنادی بگیری ارزون تر باشه  فقط باید ظرف ببر ...

چه جاااالب، من همیشه ای بسته ای میگرفتم،، به فکرم نرسیده بود اینی که گفتی، حتما پیگیر میشم از قنادی مرسی عزیزم

وووویی، ممنون گلی، از راهنماییت، نمیدونم خامه کیلوییدچنده، اگر ارزونتر بود سه کیلو میگیرم، اگرنه که ...

عزیزم خامه شیرینی فروشی گرفتم کیلویی ۳۰ تومن 

ازین بسته بندیا مارک کولاک بود اونم از لوازم قنادی گرفتم ۳۴