2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه‌من گفتم من بدم باهاش مگه‌هرکی مادرشوهرش باهاش بده یعنی عروسم بده من این حرفو قبول ندارم من تو ۱۳ ...

من معذرت میخوام از شما منظوری نداشتم .انشاا... خدا به راه راست هدایتشون کنه 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

میگم همیشه به دوتا پسر دیگت بها دادی  و بهشون رسیدگی کردی از هر لحاظ در صورتیکه این منو شوهرم بودیم که همیشه و همه جا  به فکرت بودیم  و کمکت کردیم و درکت کردیم اما ندیده گرفتی و مثل همیشه بی محبتی کردی🙂🙃🗻

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀

اخرش تو یه متر جا میخوابی پیر سگ بذار دلمون خوش باشه اینقدر آتیش نیار خودت طلاق گرفتی میخوایی پسراتم طلاق بگیرن بیان نوکری تو داغشو به دلت میذارم تو خواب ببینی ...بادته بهم میگفتی احاق کور الان که اجاقه روشن شده فک کنم داری میسوزی نهههه خبر نداری دارم برا شوهرت زن میگیرم به حبران زحمتایی که برام کشیدی

لطفا حسود نباشیم
میگم  بجز ما ۸تا دیگه بچه داری یکم از اونام توقع داشته باش  الان خونمونه فردا میبرمش برا ...

خودش حقوق یا بیمه نداره اخه چرا از بچه ها انتظار دارن ادم باید یه فکر بحال پیری خودش بکنه

سرنوشت بد نوشت ...
نگو خواهر  ولی بد چیزی گفته اونم به دختر جماعت  زندگی دختر پدرشه  کاش یکم عقل داشت ...

مگه همینه؟حامله بودمگف بچت بیفته یه طرف خودتم یطرف چراااا چون من هوس چاغاله بادوم کرده بودم گف پسرم ورشکست شد

چقدر خوب گفتی ممنون عزیزم پسر من هنوز دوماهشه از الان ترس داشتم

حدس زدم. این ترس خیلی توی سایت از زبان‌مادرا شنیده م. مادرایی ک‌‌پسرشون کوچولوئه عاشقشن و دوست دارن تا ابد روابطشون با پسرشون حفظ کنن. ولی جو ساست نگرانشون کرده. نترسید.‌دوروبر من روابط هنه عروسا با مادر همسر خوبه. حالا یکی عالی. یکی خوب. یکی قابل قبول. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞