2777
2789

ندیدمش 😂

فقط خوب باشه همین 😂و‌پسرش

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها کامنتارو خوندم دلم اروم شد من پسر دارم همش فوبیا داشتم مادرشوهر بدی بشم فکر میکردم همه مادرشو ...

عزیزم رازش فقط دو نکته هست.‌اینکه چیزی ک برای خودت نمیپسندی، برای عروست هم‌نپسندی و بالعکس

دیگه اینکه بدونی عروس، عزیز عزیزه. جان جانه. دوماد هم‌همینه.‌نمیشه فرزند بخوای و همسر فرزند نه. چون فرزندت اون رو دوست داره و باهاش خوشبخته. هدجی با عروس و داماد خوبتر باشی، فرزندت خوشبخت تره. 

من‌مطمینم تو میتونی.‌نگران نباش.‌البته اولش فرزندتم باید بتونه انتخاب درست کنه.‌ و اینکه از قبل فرزندت رو برای همراهی با همسر اماده کرده باشی.‌چ دختر چ پسر😊

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

میگم فکر نکن همه کاره زندگی منی سرت تو کار خودت باشه انقد در گوش پسرت پچ پچ نکن

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
عشق پول هر کی بهش پول بده عاشقشه🦍میمون

اون گوریله

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛