2777
2789
مگه همینه؟حامله بودمگف بچت بیفته یه طرف خودتم یطرف چراااا چون من هوس چاغاله بادوم کرده بودم گف پسرم ...

یا خدا حتما مشکل دارن 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوری سرشون بیارع ک ماها بفهمیم بابت اون دلی ک ازمون شکسته دارن میکشن اونموقع دلم خنک میشع

منم ولی هیچیشونم نمیشه که دلمون خنکشه واقعا این جمله رو شدیدا بهش اعتقاد پیدا کردم که هرچی ظالمتر باشی سالمتری

حدس زدم. این ترس خیلی توی سایت از زبان‌مادرا شنیده م. مادرایی ک‌‌پسرشون کوچولوئه عاشقشن و دوست دارن ...

برعکس من دوسداشتم دختر داشته باشم ک مادرشوهر نشم از بس ک مادرشوهر خودم اذیتم کرده 

الانم با پسرم یجوریم انگار نمیتونم صمیمی بشم باهاش یا عاشقش باشم همش فکر میکنم نباید خیلی بهش وابسته شم 

شما خودت پسر داری؟

سرنوشت بد نوشت ...
میگم همیشه به دوتا پسر دیگت بها دادی  و بهشون رسیدگی کردی از هر لحاظ در صورتیکه این منو شوهرم ب ...

اره واقعا چرا اینطوریه چرا بچه ای که بیشتر به فکر پدرمادرشه و همه کار واسشون انجام میده بیشتر از طرف اونا طرد میشه واونی که کاری نکردرو بیشتر میخوان

الهی ولش کن عزیزم

بخدا خیلی وقته ولش کردم اون منو بیخیال نمیشه من کلا خونش نمیرم ولی شوهرم بچه هارو هفته از یبار میبره... یا یجای پسرم کبود میشه یا لباساشونو در میاره دستکاری میکنه مثلا کوچیک میکنه یا یچیزیشو میکنه  

اره واقعا چرا اینطوریه چرا بچه ای که بیشتر به فکر پدرمادرشه و همه کار واسشون انجام میده بیشتر از طرف ...

نمی دونم واقعا ما که همیشه بی مزدیم🗻

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
من مادر شوهرم و ندیدم اخه قبل از این که عروسش بشم فوت کرده بود حالا هم میگم خدا رحمتت کنه، پسرت بچه ...

همون بهتر که ندیدی کم پیش میاد مادرشوهر خوب باشه کاش منم هیچوقت نمیدیدمش این موجود نفرت انگیزو ازخودراضی رو

اره شوهرم میگه کاریش نداشته باش ولی مگه میشهههه یبار کلی فحشش دادم زنگ زدم صدامم ضبط کردم الان وقتی ...

وااای چقدر خندیدم از کارت 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
برعکس من دوسداشتم دختر داشته باشم ک مادرشوهر نشم از بس ک مادرشوهر خودم اذیتم کرده  الانم با پس ...

من هنوز جز دختر سفر کرده م  و تو دلیم ک‌نمیدونم دختره یا پسر، فرزندی ندارم.‌ولی میدونم همین ترس یعنی شما یه قدم‌جلو هستی و مادر شوهر خوبی میشی. من دوس دارم اگه مادرشوهر شدم، مادر همسرمم رو الگوم کنم. و مث اون بشم. 

شمام هرجی از مادر همسرت نپسندیدی برعکسش انجام‌میدی. نگران‌نباش. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞