2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنفالو کن حتما پیج کلیپ و فیلم داری وگرنه عکس نت مصرف نمیکنه زیاد

اره اینم فکر خوبیه

هر کلیپ در حد کیلوبایتیه مثلا هزار کیلوبایت

ولی خب نمی‌دونم چرا زود نتم تموم میشه زیادم نمیرم اینستا

اره اینم فکر خوبیه هر کلیپ در حد کیلوبایتیه مثلا هزار کیلوبایت ولی خب نمی‌دونم چرا زود نتم تموم می ...

سلام - برای کاهش مصرف اینستاگرام این مراحل را انجام دهید:

منوی سه خط در قسمت بالا سمت راست صفحه را لمس کنید، با باز شدن منو، گزینه Settings در پایین منو را انتخاب کنید.

در منوی باز شده گزینه Account را انتخاب کنید.

سپس وارد بخش Cellular Data Use شوید.

در این قسمت گزینه Data Sever را فعال کنید.

در همین بخش گزینه High Resolution Media را انتخاب کنید.

در این بخش با سه گزینه Never، WiFi Only و Cellular + WiFi مواجه می‌شوید.

گزینه Never به آن معناست که همه محتوا‌های تصویری کیفیت بالا شامل عکس و فیلم، هرگز نباید پخش شود و به این ترتیب حجم اینترنت برای اجرای محتوا‌ی حجم بالا مصرف نمی‌شود.

گزینه WiFi Only به آن معناست که همه محتوا‌های تصویری کیفیت بالا شامل عکس و فیلم، تنها در زمان اتصال به اینترنت وای فای پخش می‌شوند و در زمان اتصال به اینترنت موبایل این محتوا‌ها پخش نمی‌شود.

گزینه Cellular + WiFi به آن معناست که همه محتوا‌های تصویری کیفیت بالا شامل عکس و فیلم، در هر دو حالت اتصال به دیتای موبایل و وای فای پخش شود و در واقع محدودیتی برای این بخش اعمال نشود. اگر به دنبال کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام خود هستید، دو گزینه بالا را انتخاب کنید.

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست