2777
2789

سلام .. الان با یه درد شدید دل و کمر و حالت تهوع مثل پریودی بیدار شدم 😕 ده دیقه یه ربع شدید ادامه داشت الان بهتر شد. دیروز آز خون دادم با دو سه روز تاخیر بتا دویست و سی بود. بنظرتون مشکلی هست. میخواستم تا هفته هشت دکتر نرم. بعد برم سونو و ... الان چیکار کنم بنظرتون ؟ صبح برم دکتر؟؟

لطف میکنی برای حاجتم صلوات بفرستی؟ ممنونم دوستم😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون از علایم سقطه؟؟؟

منفی فکر نکن. فردا حتما برو دکتر شاید تو هفته های آینده بخاطر کرونا باز همه جا تعطیل بشه. 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
خدانکنه ولی اگ اونجورم باشه شیاف میده ک جاش محکم میشه وقرص و ویتامین و این جور چیزا میده واس سلامت ج ...

باشه عزیزم ممنونم حتما فردا میرم

منفی فکر نکن. فردا حتما برو دکتر شاید تو هفته های آینده بخاطر کرونا باز همه جا تعطیل بشه. 

باشه عزیزم ممنونم .