2777
2789

هنوز شخصیتش کامل نشده و نتونسته انتخاب قطعی اش رو بکنه. و چون چادر هم باعث پنهان شدن زیبایی دختران جوان میشه واقعا اراده قوی میخواد تا طرف در اوج جوانی چادرش رو زمین نزاره. چون در این سن خوب طبیعتا دختران میخوان زیباییشون رو نشون بدن تا با کیس خوبی مثلا ازدواج کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول پوشش عادی داشتم، بعدش چادری شدیدا مذهبی شده بودم چون فکر میکردم اسلام واقعی یعنی این و بعد که ...

خب شما هنوز مسیرتون تموم نشده و این سیر تغییر و تحولات هنوز ادامه داره.  

منم این راه شما رو رفتم و الان دوباره برگشتم سمت مسیر پوشیدگی و حجاب! 

بزار یه روایت هست پیدا کنم و برات بزارم این خیلی روی من اثر داشت

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

چادر ارثیه وماندگار حضرت زهراس و هیلی مقدسه،دم همه اونایی که میپوشن گرمممم ولی خب انتخابه،من خودم انتخاب نکرده بودم و بعد سالها کنارگزاشتمش،پوشش اختیاریه تا جاییکه به جامعه آسیب نزنه

خودمم اصلا بخاطرع قبول شدن تو فرهنگیان و تحقیقات محل سر کردم حتی نمازم نمی خواندم قبول نشدم ورداشتم

اگه چادری ها رو به دو دسته الهی(به خاطر اعتقادات) و سازمانی(به خاطر اون نهادی که توش کار میکنه) تقسیم کنیم شما چندروز چادری سازمانی محسوب می‌شدید😁

و اینکه برداشتید خیلی ارزشش بیشتره تا چادری سازمانی بودن!

یعنی اگر برعکس بود و یهو با حجاب شده بود هم شما میپرسیدی مشکلات روحی و شخصیتی داره؟

نه عزیزم تو هرچیزی سریع پیش رفتن عجیبه بحثم حجاب نیست من تا امروز سرم پایین بوده و خجالتی بودم یهو فرداش تصمیم میگرم دوس پسر داشته باشم خب یکم عجیبه