2777
2789
عنوان

چرا باید خجالت بکشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 190 پست
خیلی چیزا طبیعیه ولی تابوئه مثل رابطه  همه دارن ولی جار نمیزنن خرید پد هم‌همینه نمیگم‌درسته ...

دقیقا من داشتم فکر میکردم مگه کسی میخواد کاندوم بخره همه رو خبردار میکنه و به همه نشون میده؟  من اصلا ذهنمو درگیر این چیزا نمیکنم ،اصلا واسم مهم نیست کسی بفهمه یا نه، اگه کسی ببینه اصلا برام اهمیت نداره، اما نمیام از قصد بگیرم جلو صورتم که همه ببینن... مثل بقیه خریدا یه چیز عادیه برام، چه لزومی داره فرو کنیم تو چشم مردم  

🖤

دقیقا همه خانمها سوتین دارن چرا نمی‌ذارن در دید ملاعام چرا 

اینکه دغدغه ت پنهان کردن ی چیز باشه

ی مسئله ست

و اینکه نخوای ی چیزو که خصوصیه عمومی کنی ی چیز دیگه

فک نیکنم منظور استارتر اینه که لزومی نداره ازش خجالت بکشی و دغدغه ت پنهان کردنش باشه

خود من معمولا به شوهرم میگم واسم بگیره

اما اگه لازم باشه میرم میگیرم

خجالت میکشم راستش و اذیت میشم

اما میدونم این خجالت کشیدن تاثیر تربیت غلط جامعه نسبت به این موضوعه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روشنفکری و شکستن سنت های غلط خیلی کار قشنگیه ولی نمیدونم چرا نسل جدید کاملا دایورت کردن روی موضوعات ...

همین اهمیت نداره اما الان بزاری یه سری بهت حرفای خیلی جالبی نسبت میدن😆 یا مثلا از فروشنده مرد بخری الفاظ زیبایی نثارت میکنن درحالی که اصلا اهمیتی نداره

کاش همه تابوها بشکنه گلم. کامنتای بچه ها رو بخون هنوز خیلیا تو عقاید کهنه گیر کردن.

آزادی بیانتون کجا رفته ؟بعضیا راحت نیستن کسی خوصوصی ترین حالاتشونو بقیه بفهمن چرا سعی دارید بگین افکارشون پوسیده اس ؟؟؟؟ هر آزادی و روشنفکریو از این قبیل القاب زیبا و عوام پسند حتما خوب نیست و حتما نباید همه قبول کنن

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿

این یه مسئله‌ی شخصی نیست

من خودم به شخصه لزومی نمیبینم مردهای غریبه بفهمن پریودم و بکنم تو بوق و کرنا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
دقیقا من داشتم فکر میکردم مگه کسی میخواد کاندوم بخره همه رو خبردار میکنه و به همه نشون میده؟  م ...

همینو بگو...خودشون دارن مسئله رو بزرگ میکنن وگرنه اصلا چیز مهمی نیس ....کسایی هم خجالت میکشن خیلی کم ان الان ب نظرم 

کاش همه تابوها بشکنه گلم. کامنتای بچه ها رو بخون هنوز خیلیا تو عقاید کهنه گیر کردن.

شما نظرت رو توی تبادل نظر گفتی 

من و امثال منم اومدیم با احترام نظرمون رو گفتیم 

لزومی به توهین هست  ؟؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
پس شما هم برید ک ا ندوم بگیرید بذاریدش تو موشما فریزر و جلو صورتتون بگیرید و از تو خیابون ب اون شلوغ ...

اتفاقن  کاندوم هم دقیقا همینه. من ک حاضرم این کار رو بکنم. الان تابو هست ولی چیزی نیست ک من بخوام بخاطرش احساس خجالت کنم.

الان دیگ همچین چیزی وجودنداره...واسه قدیم بود من ک ندیدم اطرافم جشن بگیرن یه چیز کاملا عادیه و فقط ...

آره واقعا یچیز کاملا عادیه که طرف رو بردن یه تیکه گوشت از خصوصی ترین قسمت بدنش کندن و کل دتیارو خبر میکنن بیاید نگاش کنید و جشن بگیریم =)))))) ولی دخترا پریود شدنشون غیرطبیعیه و وایولااا یا امام حسین🤯🤯 نوار بهداشتی رو بذارید توی نایلون مشکی تا حیا و عفت جامعه ازبین نرفته🤯🤯😭😭😭😭😭

من یبار رفته بودم داروخونه ی دختره اومد گفت من داروی واژینال گرفتم از این اپلیکاتورا میخواست بعد داد میزد اره واژینالشو میخواستم

من تعجب کردم چ لزومی داره اخه 

مثل این میمونه ی مرد بیاد بگه من واس اونجام یچیزی میخوام داد بزنه

بعضیا مثلا میخوان بگن ما برامون عادیه و از این حرفا ولی این چیزا یچیزای خصوصیه خب

من خودم نوار بگیرم میذارم تو پلاستیک رنگی دلیلی نداره همه بفهمن من پریودم و نوار خریدم.واقعا دلیلی نداره

درضمن من اصلا مذهبی و اینام نیستم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...