2777
2789
عنوان

چرا باید خجالت بکشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 190 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نیست اسمش حیاست که یه چیزی که واسه خصوصی ترین انداممونه رو ازنامحرم درخواست نمیکنیم

لایک داری

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم

امروزه که کلا حیا و اینجور مسائل چیزی ازش نمونده شما خودتو ناراحت نکن دیگه کسی خجالت نمیکشه از این چیزا

البته این که من نوعی نمیرم به فروشنده ی جوون سوپری سر کوچه‌مون بکم نوار بهداشتی میخوام یا تو مشمای مشکی میذارم فکر کنم خیلی مسئله ی شخصی ای باشه و دخالت شما درست نیست.چطور پوشش و رفتار و گفتار و ووو همه شخصین و نباید عقیده ی کسی تحمیل بشه یهو این موارد که پیش میاد همه چیز کشک😐😐😐😐

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
دقیقا  من که ۲ ساله کاپ استفاده میکنم، ولی قبلش هرکس میخواست کیسه مشکی بده بهم میگفتم نمیخواد ...

خیلی خوب کاری میکنی ایول. باید جسارت مبارزه با عقاید قدیمی و بی منطق رو داشته باشیم هممون.

☀بسم اللّه الرّحمن الرّحیم☀

سلام علیک و رحمة اللّه.

نظر شماست و نظرتون قابل احترام هست.میدونین در زمان خرید دست بگیرید یا توی پلاستیک شفاف بزارید.

به شخصه علاقه ای ندارم کسی در مورد مسائل خصوصی من اطلاع داشته باشه مثل تاریخ و نشان تجاری و.... این رو برای خودم حسن میدونم 

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
چه دلیلی داره ک نبینن؟مگه چیه؟ یک وسیله بهداشتی هست. شما دستمال کاغذی میخری میزاری تو کیسه مشکی؟پوشک ...

پس شما هم برید ک ا ندوم بگیرید بذاریدش تو موشما فریزر و جلو صورتتون بگیرید و از تو خیابون ب اون شلوغی عبور کنید 

چه دلیلی داره ک نبینن؟مگه چیه؟ یک وسیله بهداشتی هست. شما دستمال کاغذی میخری میزاری تو کیسه مشکی؟پوشک ...

نه من برام مهم نیس طرف عاقا باشه یاخانم...ببینن یا نبینن...ولی دغدغم اینم نیس ک جار بزنم ک اره من فلانم...چون معتقدم این یه مسئله خصوصیه واصلا دلم نمیخواد کسی از مسئله خصوصی من مطلع بشه

اینکه کسی نوار بهداشتیشو یذاره توی نایلون مشکی به شما چه ضرری میزنه؟ شما بذار روی فرق سرت هرچی هم ک شنیدی نوش جونت،ب  بقیه چیکار داری؟

یه چیزایی خجالت نیست عزیزم، بهش میگن حیا 

همه میدونن که آدما لباس زیر میپوشن شما لباس زیرت رو که میشوری جلوی مهمون پهن می کنی؟؟؟؟

من الآن باردارم ، بارداری خیلی خوبه ، خیلی قشنگه ، خلاف شرعم که نبوده ولی وقتی همسرم میخواست به برادرش بگه گفتم جلوی من نگو ، دوست نداشتم جلوی من قضیه رو بگه به اینا نمیگن خجالت عشقم 

من اصلا آدم خجالتی نیستم🥰

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚