2777
2789
عنوان

چرا باید خجالت بکشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 190 پست

لباس زیر 

کا ند وم

اینا را چی؟ 

میذارین پلاستیک تیره یا روشن؟ 

چطوره که اگه یکی بگه سوتینش از صندوق عقب آویزون بوده صد نفر از خنده و خجالت روده بر میشن و میمیرن

مگه سوتین چه مشکلی داره؟ 

باید خجالت کشید یا نه؟ 

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

واسه منکه بحث خجالت نی ولی خب خوشم نمیاد دیگه..وقتی یکی از بچگی با یه تصوری بزرگ شده نمیشه ک اون تصور رو نابود کنی در یه آن...ولی درکل ب نظرم نیازی هم ب جار زدنش نیس 

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروزه که کلا حیا و اینجور مسائل چیزی ازش نمونده شما خودتو ناراحت نکن دیگه کسی خجالت نمیکشه از این چ ...

دقیقاااا اینکه بعضیا نمیخوان بقیه از خصوصی ترین حالاتشون باخبر شن خجالت نیست حفظ حریم شخصی و به اصطلاحی حیاست .رابطه زنو شوهری هم ی چیز عادیه پس چرا اعلام نمیکنید ؟

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
من خودم نمیخرم و دلایل خودمو واسش دارم اما متنفرم از اینایی که تا ی کلمه میگی بی حیا با حیا میکنن ...

الان ببینن  هشتاد درصد گفتن اگه کسی این کارو بکنه بی حیاس 😑 کلا این جور چیزا رو بی حیایی میدونن 

دقیقاااا اینکه بعضیا نمیخوان بقیه از خصوصی ترین حالاتشون باخبر شن خجالت نیست حفظ حریم شخصی و به اصطل ...

دقیقا

همه خانمها سوتین دارن چرا نمی‌ذارن در دید ملاعام

چرا 

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
الان میگن چون ما باحیاییم شما بی حیا که از مرد نواربهداشتی میخرین

اره. بنظرم اصلا درست نیست ک ب اسم حیا جوی تو جامعه باشه ک زن از طبیعی ترین اتفاقی ک براش میفته احساس خجالت کنه. 

خجالت نیست اسمش حیاست که یه چیزی که واسه خصوصی ترین انداممونه رو ازنامحرم درخواست نمیکنیم

جالبه که واسه پسرا جشن ختنه سوران میگیرن و اسمش حیا نیست اون ولی واسه خرید نوار بهداشتی!!! اسمش میشه حیا 😃😃😃 

جامعه‌ی مردسالار که میگن دقیقا همینه.

روشنفکری و شکستن سنت های غلط خیلی کار قشنگیه ولی نمیدونم چرا نسل جدید کاملا دایورت کردن روی موضوعات این مدلی؟ چرا دغدغه تون این نیست ک مثلا دم عیدی چطوری به حای صد مدل خرید برای خودمون یه پیرهن برای بچه ی همسایه و فامیل ک نداره بخرین؟ یا چطوری اسراف نکنین؟ یا مثلا چطوری فرهنگ جامعه رو از نظر محبت و همدلی ببرین بالا؟ حالا اینکه نایلون نوار بهداشتی فلانی سیاهه مال من شفافه چه اهمیتی داره؟

الان دیگه نیاز ب گفتن نیست، میری برمیداری. نایلون مشکی هم خیلییی وقته ندیدم فروشگاهی داشته باشه.&nbs ...

کاش همه تابوها بشکنه گلم. کامنتای بچه ها رو بخون هنوز خیلیا تو عقاید کهنه گیر کردن.

کاش همه تابوها بشکنه گلم. کامنتای بچه ها رو بخون هنوز خیلیا تو عقاید کهنه گیر کردن.

بزار بمونن وقتی خودشون دوس دارن سختی بکشن. 🌹

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
جالبه که واسه پسرا جشن ختنه سوران میگیرن و اسمش حیا نیست اون ولی واسه خرید نوار بهداشتی!!! اسمش میشه ...

الان دیگ همچین چیزی وجودنداره...واسه قدیم بود

من ک ندیدم اطرافم جشن بگیرن یه چیز کاملا عادیه و فقط پدرومادر بچه اطلاع دارن...درستم نیس مسئله خصوصی بچشون جاربزنن