خانمای خوشگل. آقایون محترم. خرید نواربهداشتی از مغازه اصلا کار زشت و چندش آوری نیست چیزی نیست ک لازم باشه بخاطرش خجالت بکشین.همممه زنان سالم روی کره زمین پریود میشن و کاملا طبیعی هست.لازم نیست نواربهداشتی رو بزارین توی کیسه مشکی. لازم نیست از گفتن(ی بسته نواربهداشتی لطفن) احساس خجالت کنید.ممنون.
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
عزیزم بحث خجالت نیست بحث حیا هستش و در ضمن بعضی از مردای ایرانی جنبه ندارن نوار بهداشتی بخوای ازشون بخری یا تو دستت باشه بدون پلاستیک مشکی تیکه بارونت میکنن دیدم که میگم
الان دیگه نیاز ب گفتن نیست، میری برمیداری. نایلون مشکی هم خیلییی وقته ندیدم فروشگاهی داشته باشه.
شکسته این تابوها
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊