2777
2789

خیلی سال پیش وقتی سنم کم بود و خودش هم مجرد بود،

خیلی دوسم داشت. نمیدونم چی شد که یهو رفت با یکی دیگه ازدواج کرد. 

چند ساله با زنش مشکل دارن و مدتیه جدا از هم زندگی میکنن. زنش دیگه نمیخوادش، دلیلش نه خیانت نه عصبی بودن فقط ازش خسته شده و فکر میکنه شوهرش در حدش نیست. اینو بارها هم به زبون آورده هم نشون داده.

تمام این سال ها که این آدم ازدواج کرد، بچه دار شد، داشت بهترین زندگی و امکانات رو برای اونا میساخت؛ من تنها بودم و هزار جور مسئله ناخوشایند برام پیش اومد. 

آخه چرا؟ چرا با من ازدواج نکرد؟ 

دلم میخواست تکیه گاهم باشه تو روزهای سخت.

اینقدر حالم بده فقط خدا میدونه جز مرگ هیچی آرومم نمیکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم معلومه عاشقش هستی ای کاش قسمت هم میشدین

کاش 

اون مرد خوبی  برای زن و بچه اش که خوب بود 

حتی حاضر نیست از زنش جدا بشه همه میگن راضی نیست پسرش بچه طلاق باشه 

اگه این آدم تو زندگیم بود اینقدر حس تنهایی و بی پناهی نداشتم 

اصلا اگه بود من به اینجا نمیرسیدم

الان هیچی خوشحالم نمیکنه 

کاش اون مرد خوبی برای زن و بچه اش که خوب بود حتی حاضر نیست از زنش جدا بشه همه میگن راضی نیست پسرش ب ...

عزیرم دنیا اینجوریه همیشه اونی که میخوای برات اتفاق نمی افته من دایی بزرگم عاشق دختر داییش بوده و دختره هم عاشق داییم ولی دایی مادرم نذاشتن باهام ازدواج کنن الان دایی من یک مرد خیلی پولدار و اهل زندگی هست ولی زنش میخواد ازش طلاق بگیره و کلی بلا سر داییم اورد و دختر داییش که عاشقش بوده الان دیونه شده و تیمارستان هست خیلی عاشق هم بودن😭😭😭😭😭😭

عزیرم دنیا اینجوریه همیشه اونی که میخوای برات اتفاق نمی افته من دایی بزرگم عاشق دختر داییش بوده و دخ ...

شبیه زندگی من 

اونم همه چی رو زده به نام زنش 

من نمیگم همه ی این سال ها منتظرش بودم 

سعی کردم یکی رو پیدا کنم یا به کسایی که بقیه معرفی کردن فکر کنم برای ازدواج ولی نشد 

الان که با خودم فکر میکنم هیچکدوم اون آدم ها به دردم نمیخوردن  تنها کسی که منو یه زمانی واقعا دوست داشت اون بود 

اگه قرار بود زندگیم به اینجا برسه 

یه مشت آدم عوضی کثافت اذیتم کنن و بهم حرف مفت بزنن

من مجبور باشم تمام این سال ها تنها با فکر و خیال گذشته و حرف های چرک بعضی ها زندگی کنم همون موقع سنم کم بود میمردم بهتر بود 

سلام. عشق میره میاد. جدی نگیر. منم کلی موارد عشقی داشتم

عشق نمیره و نمیاد 

اونی که میره و میاد دوست داشتن و هوس 

اولین ها هیچ وقت فراموش نمیشن حتی اگه با هزار نفر بعدش باشی یا هزار بار ازدواج کنی 

البته از درک آدم های پوست کلفت خارج