اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
اگه سر چیز الکی هست شوهرتو صحبت کن تو تنهایی هاتون الکی الم شنگه راه نندازه
اگه هم نیست خودتو دخالت نده بعدا عروس بده میشی پشت سرت حرف در میارن
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اگه سر چیز الکی هست شوهرتو صحبت کن تو تنهایی هاتون الکی الم شنگه راه نندازه اگه هم نیست خودتو دخالت ...
نه اصلا دخالت ندادم شوهرمم اهل الم شنگه نیست
مادرشوهرم سر یه موضوعی از شوهرم ناراحت بود که تا حد زیادی هم حق داشت
ولی جلو همه پرید به شوهرم اونم عصبانی شد و صداش رفت بالا
الانم سرد برخورد میکنه مادرشوهر و پدرشوهر 😅