بچها من شوهرم اعتیاد داشت الان نزدیک ۴ماهه ترک کرده وقتی که استفاده میکرد انقدرر با احساس بود که حد نداشت بدون بغل من نمیخواد انقدر نازمو میکشید قربون صدقم میرفت...اما حالا عادت کردم دیگه شبا بغلم نکنه تازه داشتم با این کنار میومدم که دوشبه جاشو ازم جدامیکنه امشبم اومد بهم گفت نمیتونم رو تخت بخوابم میرم پذیرایی بخوابم فهمید ناراحت شدم فقط اومد گفت بوسم کن بدونم ناراحت نیستی منم الکی بوسش کردم بره رفت گفت حالا ببینم شاید اومدم منم گفتم نمیخوام بیای به شوخی گفت خودخواهه بیشور گفت وقتی اونجا میخوابم راحت نیستم چیکارکنم منه بدبخت بیچارم وقتی اون پیشم نمیخوابه خواب ازسرم میپره الان دوشبه که اونجا میخوابه صبح انگار که یه چی گم کرده باشم میرم پذیرایی میبینم خوابیده ناچار میام تنها میخوابم این طرف..وای بچا دلم تنگ شده واسه بغل کردناش واسه این که جز اینکه نیاز جنسی داشته باشه بیاد سمتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبول نمیکنه که میگه باید اینموقع های منو درک کنی اما خوب منم دارم نمیتونم این وضعیتو تحمل کنم دیگه نمیکشم گفتم اعتیادشو ترک میکنه بهتراز دیروز میشه اما فقط احساسش عوض شد...وقتی میاد نزدیکم که نیاز جنسی داشته باشه حالم ازهمه مردا بهم میخوره من دارم اینجا با اشک میخوابم اون انگار نه انگار
به خاطر بغل کردنت فقط ؟ یه کم بهش فرصت بده ، مواد مخدر افزایش قدرت جنسی میده حتی علت بعضی ...
نه این بهش قدرت جنسی نمیداد یعنی ازلحاظ جنسی اتفاقا انداخته بودتش اما الان خیلی ازلحاظ جنسی میلش بیشتر فقط دیگه مثل قبل محبت نمیکنه...خب منم دارم ازاین میسوزم با اینکه میدونه من ناراحت شدم چرابهم نگفت بیا بریم باهم بخوابیم