2777
2789
عنوان

دلم خوش بود شوهرم بهم خیلی وابستس نگو تاثیرات..

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 32 پست
جای خوابتونوجدانکنید،ازفرداشب شمابروپذییرایی کنارش بخواب

منم به این معتقدم اما چیکار کنم رفت به منم نگفت بیا پیش هم بخوابیم چون پذیرایی بالامون کوچیکه میگه دوتامون نمیتونیم بخوابیم من همش میچرخم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به این معتقدم اما چیکار کنم رفت به منم نگفت بیا پیش هم بخوابیم چون پذیرایی بالامون کوچیکه میگه د ...

فرداخودت زودتربروتوی پذییرایی پایین یاهرجایی که جفتتون راحترمیخوابین جابنداز

لطفالایک نکنید،ممنون
باهمه سختیایی که داشت اما حاضر بودم الان تو اونموقع بودم

به خاطر بغل کردنت فقط ؟  یه کم بهش فرصت بده ، مواد مخدر افزایش قدرت جنسی میده حتی علت بعضی از اعتیادها هم همینه  

خب اگه جایی که میره بخوابه کوچیکه با هم برید یه جای بزرگتر کنار هم بخوابید !! 

میگم بهش میگفتی تهش چی چقد باید فرار کنی ازم

قبول نمیکنه که میگه باید اینموقع های منو درک کنی اما خوب منم دارم نمیتونم این وضعیتو تحمل کنم دیگه نمیکشم گفتم اعتیادشو ترک میکنه بهتراز دیروز میشه اما فقط احساسش عوض شد...وقتی میاد نزدیکم که نیاز جنسی داشته باشه حالم ازهمه مردا بهم میخوره من دارم اینجا با اشک میخوابم اون انگار نه انگار

به خاطر بغل کردنت فقط ؟  یه کم بهش فرصت بده ، مواد مخدر افزایش قدرت جنسی میده حتی علت بعضی ...

نه این بهش قدرت جنسی نمیداد یعنی ازلحاظ جنسی اتفاقا انداخته بودتش اما الان خیلی ازلحاظ جنسی میلش بیشتر فقط دیگه مثل قبل محبت نمیکنه...خب منم دارم ازاین میسوزم با اینکه میدونه من ناراحت شدم چرابهم نگفت بیا بریم باهم بخوابیم

نمیدونم چرا دیگه غرورم اجازه نمیده ببین بالا توضیح دادم 

شاید یه مدت میخواد تنها باشه اما بنظرم غرورت الان بیجا هست شاید سردی روابطتون باعث لغزشش بشه

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
بذار پذیرایی کوچیک باشه وقتی خوابش برد برو آروم کنارش بخواب.. من قهرم باشم خوابش ک برد میرم میچسبم ب ...

ادم مغروری نیستم اما نمیدونم چرا دیگه توانشو ندارم دلم نمیخواد برم پیشش بخوابم بگه عشقم برو اونور نمیتونم بخوابم دیگه دوست ندارم اینو بشنوم

نه این بهش قدرت جنسی نمیداد یعنی ازلحاظ جنسی اتفاقا انداخته بودتش اما الان خیلی ازلحاظ جنسی میلش بیش ...

خب خودت برو 

الان چرا خودتو اذیت میکنی ؟ خودت شبا برو پیشش بهش بگو تو نباشی خواب از سرم میپره دوست دارم پیش هم باشیم

به خاطر بغل کردنت فقط ؟  یه کم بهش فرصت بده ، مواد مخدر افزایش قدرت جنسی میده حتی علت بعضی ...

افزایش قدرت نمیده فقط تاخیریه وبعد یمدت میلشون رو سرکوب میکنه

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘