2777
2789
عنوان

تولدمه، به نظرتون اگه... لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 35 پست
هیچی الان باید سنگ صبور باشی نه مثل بچه ها بهونه تولد بگیری

فکر نکنید ک من توقع کادو و تولد دارم ازش، منظورم تبریکه 😂و نمیخوام که عادت بشه براش و طوری بشه ک من همیشه از خیلی چیزام براش بزنمو عادت کنه، وگرن وضعیتش قابل درک کردنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک خوشگلم ایشالله همیشه نه تنها لبت بلکه قلبت همیشه بخنده♥️‌ و ایکه نه اصلا ناراحت نشو ولنت ...

مرسی دووورت بگردم 

من توقع کادو و تولد ندارم ازش، منظورم تبریکه 😂و نمیخوام که عادت بشه براش و طوری بشه ک من همیشه از خیلی چیزام براش بزنمو عادت کنه، وگرن وضعیتش قابل درک کردنه

رو این حساب تاپیکو گذاشتم

اگه همیشه ب بهانه ای میپیچونه ب روش بیار اگه دفعه اوله و ب مشکل خورده غرورش رو نشکن و با ی شاخه گلم ...

نه اصلا توقع کادو ندارم ازش، اتفاقا درکش میکنم واقعا 

منظورم تبریکه... 

چون نمیخوام عادت کنه به اینکه مثلا این از خودش میزنه بخاطر من!! میدونی چی میگم؟؟ 

مردا بد عادت میشن بعدا انتظار دارن همش از خودت بزنی براشون

درکش کن و خودت کیک و شمع بگیر با هم خوش بگذردنید و بهش بگو که میفهمیش و مهم بودنشه☺  البته ...

نه نه اصلا مشکلی نیست فکر نکنید ک من توقع کادو و تولد دارم ازش، منظورم تبریکه 😂و نمیخوام که عادت بشه براش و طوری بشه ک من همیشه از خیلی چیزام براش بزنمو عادت کنه، وگرن وضعیتش قابل درک کردنه

نه نه اصلا مشکلی نیست فکر نکنید ک من توقع کادو و تولد دارم ازش، منظورم تبریکه 😂و نمیخوام که عادت بش ...

فردا بهش بگو یچیزی یادت رفته؟ 

گفت چی بگو تبریک نگفتی و یکممم ناز کن 😂😂😂👑

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
تبریک ک میگه صددرصد 

میگم اگه یه درصد نگه من چه برخوردی باید نشون بدم. ناراحت شم؟؟ اگه نشم ک یاد میگیره که من هرکاری کنم ناراحت نمیشه پس بذار فلانکارو انجام بدم یا پشت گوش میندازه مردا همینن دگ

مرسی دووورت بگردم  من توقع کادو و تولد ندارم ازش، منظورم تبریکه 😂و نمیخوام که عادت بشه براش و ...

وای🤣🤣🤣من یبار اینطوری شدم ۳ روز تبریک نگفت زنگ زدم گفتم تبریک نمیگی؟ کاتتت🤣بعد گفت بیا پایین بعد رفتم و منو برد کافه و‌همت دوستام بودن🤣🤣فک کن تو ویدیو سورپرایز بازم داشتم فش میدادم الان ۳ روز بعده عوضی😂😂

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
میگم اگه یه درصد نگه من چه برخوردی باید نشون بدم. ناراحت شم؟؟ اگه نشم ک یاد میگیره که من هرکاری کنم ...

بگو دوس داشتم  اولین نفر تو تبریک بگی بم حیف این فرصتو از دست دادی سالای بعد جبران کن

اینو با شوخی بگو

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁