2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورش برات سخت باشه 

ولی من هیچ وقت عصبانی نشدم 😑

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

موهای همو میگیرفتیم بعد میگفتیم ول کن تا ول کنم

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

من ی برادر دارم ک 6سال ازم بزرگترع از بچگی حامیم بود و دعوا نکردیم جز سر بازی جی تی ای 

ی بارم داشتیم فوتبال بازی میکردیم منو راه نداد جیغ و داد کرذم ی چوب پرت کرد خورد ب ابروم اینقد کولی بازی در اوردم و تهدیدش کردم ک ب بابا میگم. بندع خدا ب پام افتاد😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

با دخترعموم دعوا میکردیم موهای همو میکشیدیم بعد اون میگفت تو ول کن من میگفتم تو آخر سر میگفتیم باهم ۱.۲.۳ دل میکردیم باز شروع ب زدن هم میکردیم بعد هرکدوممون یه گوشه نفس زنان و قرمزه شده جنگی می‌افتادم.

یکی نبود جدامون کنه مینداختن تو اتاق میگفت انقد هنو بزنید سیر شید

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
😮😮

فقط حرص فقططططط حرص و حسرت 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/