2777
2789

داداشم ی سال از من بزرگتره،بچه‌که بودیم‌خیلی دعوا میکردیم‌باهم،یعنی در حد مرگ میپریدیم بهم،زورمم بهش نمی رسید،ی غلغ بیشتر واسه اذیت کردنش نداشتم،اونم این بود که انگشت وسطی دستشو‌میگرفتم یهو،بعدتااونجا که جاداشت میبردم عقب،بعد که‌میدیدم صدای دادو هوارش دیگه خیلی میزنه بالا ،یهو ولش میکردم در میرفتم.هنوزم‌که یادش میاد میگه‌خیلی بد میبردی عقب انگشتو خدا لعنتت‌کنه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشم ی سال از من بزرگتره،بچه‌که بودیم‌خیلی دعوا میکردیم‌باهم،یعنی در حد مرگ میپریدیم بهم،زورمم بهش ...

اوخی🤧🤦‍♀️بیچاره داداشت😂منم با داداشم زیاد بازی میکردم اونم انگشتمو میبرد عقب😐😂حتی باهم کشتیم میگرفتیم بیشتر من برنده میشدم ولی داداشم8سال ازم بزرگ تر بود🤣یکارایی میکردم که خودم برنده شم همش شلوغ میکردیم خونه😐😂

اوخی🤧🤦‍♀️بیچاره داداشت😂منم با داداشم زیاد بازی میکردم اونم انگشتمو میبرد عقب😐😂حتی باهم کشتیم می ...

بچه‌‌که‌بود خیلی زور میگفت بهم.منم اون‌لحظه تموووم زورگویی هاش یادم میفتاد،زورم بیشترمیشد واسه عقب بردن انگشتش.

یبارم زدم پیشونیشو شکستم طفلی