مامانم هم خواهرمو دعوامیکرد میگفت چکارکردی این بچه رو😅بدموجودی بودم🤣🤣🤣
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفتم سر کوچه از سوپری پوشک بخرم برا داداشم گفتم بزنه حساب بابام شب حساب کنه چهار سالم بود اومدم خونه مامانم گفت این مارک خوب نیس پس بده یکی دیگ شو بگیر رفتم ی بقالی دیگ گفتم باید پس بگیری اون گفت این مال من نیس من اصلا از این نمیارم سوپری اینو میاره گفتم بی جا کردی پس میگیری پول شم میدی وگرنه دیگ پام اینجا نمیزارم بنده خدا اونم پس گرفت پول شو داد بعد مامانم رفت جمع کرد قضیه رو
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
اوخی منم زیاد حرص میخورم یعنی شدیدا حرصم میدن و لذت میبرن😐😂🤦♀️
اخر چرا ؟؟؟؟!!!!
انقد حرص خوردم حرص منو نخورد!
سس ماست 🤣🤣🤣🤣
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
ی روز رفتم تو کوچه ک با دوستام بازی کنم نمیدونم چی شد دعوامون شد یکیشونو زدم داداشش اومد گفت چرا زدیش اونو هم زدم عمه شون ک ۱ سال ازم بزرگتر بود هم زدم خلاصه همه رو چک و لگدی کردم و الفرار چند دقیقه بعد دیدم دارن در میزنن ب آجیم گفتم با من کار داشتن بگو نمیاد آجیم درو باز کرد اومدن تو گفتن بیا بریم بازی کنیم😁نمیدونم چرا اون روز هندی بازی درآوردم همه رو زدم ولی خوب شد بعد اون ازم حساب میبردن😂🤦♀️
ولی خدا نگذره از خواهرم که چادر سرمن میکرد تو بچگی😑😑😂
و بِالوالِدَینّ کُمکوا تَکونوا البِیت.......!!🙏🏻به پــــــــــدر و مــــــــــادر خــــــــــود در خــــــــــانه تکــــــــــانی کــــــــــمک کنـــــید......!!!💪🏻مــــامـانم در حـــــال گـــول زدن مــــــن ☹️مــــــــــیگه حدیثه🥴..........................................غمگینم😔😔😔.خالی بستم ....خدا شاهده دارم میترکم از خوشی 😂فقط دیدم مد شده،گفتم منم بگم.لامصب بد جور کلاس داره!!!!!بذار یه بار دیگه بگم:غمگینم😔😞😂😂✌✌ ................................................. یعنی داغونما......دیشب تا صبح نشستم، با هر دینی حساب کردم بازم میرم جهنم !!!!!!!!!!!!!!!😂😂😂...........................زندگی من اینجوریه که مثل روان شناسا صحبت میکنم؛مثل روانیا عمل میکنم❤