2777
2789
عنوان

چطور میشه توبه کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 37 پست

خدا میگه فردی که توبه کنه (البته توبه حقیقی،) رو بیشتراز آدمای خوب دوست دارم، میل خداوند بسمت توبه کننده بیشتراز میل توبه کننده بخداست

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا یهو میاد رو زبونم خودمم از خودم خجالت میکشم

زود جلوشوبگیر، توقوی هستی،افکارت سمت حرفای خوب ببر، فکرتو درست کن، تاکلمات خوب روزبونت جاری شه، قرآن بخون ذکرکن، همیشه استغفرالله ربی واتوب الیه و ذکر لاحول ولاقوه الا بالله توکلت علی الحی زیادبخون، ضرر نمیکنی که هیچ خیر میادسمتت، آرامش، بخدا نزدیک میشی

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
امام صادق گفتن شرطش فقط پیشمونیه اونم قلبی خداهم خودش گفته اگه توبه شکستی بازم توبه کن  توبه ...

توبه میکنم احساس میکنم پذیرفته نیست نمیدونم چرا اینجوریم

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
توبه از چی باشه اگه حق ناسه باید برگردونی اگه حق الله هست که پشیمونی، تصمیم برترک گناه ودوباره انج ...

از ترک نماز و بعضی رفتارا مث غیبت

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
توبه میکنم احساس میکنم پذیرفته نیست نمیدونم چرا اینجوریم

توبه قلبی بی بروبرگشت قبوله 

به این حس توجهی نکن

به این فکر کن زمین با توبه تو گناهاتو فراموش میکنه (برنامه علی ضیا رو دیدی یکی ک از مرگ برگشته بود اورده بود؟)

keep your voice alive in my silence

اول اینکه باید واقعا پشیمون شی از کاری که کردی . قول بدی که دیگه تکرار نکنی ،توکل کن به خدا و از او ...

واقعا همینقد؟احساس میکنم پذیرفته نیست و کمه 

قلبا پشیمون باشی تکرار نکنی یه غسل توبه هم انجام بده🌹

میشه بگین چجوریه 

توبه قلبی بی بروبرگشت قبوله  به این حس توجهی نکن به این فکر کن زمین با توبه تو گناهاتو فراموش ...

ن ندیدم چطور بود

از ترک نماز و بعضی رفتارا مث غیبت

نمازو که شروکن بخون، قضاشونم بایدبخونی، اما غیبت یاباید بگین بهشون یااگه میدونین شرمیشه نمیتونین بگین، یاجایی ابرو طرفی ریخته شده حداکثرتلاشتوبکن ابروشو جم کن براش استغفارکن براش دعاکن ازطرفش صلوات بفرس ذکربگو اعمالت بهش هدیه کن، تصمیم بگیر غیبت نکنی اسم هیچکسونیاری خیلی تمرین میخاد

ن ندیدم چطور بود

یکی بود با موتورش تصادف کرده بود تو کما بود میگفت یکی بود اولش باهام مهربون بود بعد یهو با غضب نگاهم میکرد میگفت چرا به فلانی دروغ گفتی چرا اینکارو کردی

گفت میخواستم کتمان کنم گفتم نه من نکردم 

گفت دقیق تر گفت میگفت ساعت 8 دوشنبه صبح فلان جا اینکارو کردی

بهش گفته بود چون توبه نکردی همش ثبت شده 

سرچ کن نت میاره 

keep your voice alive in my silence

نمازو که شروکن بخون، قضاشونم بایدبخونی، اما غیبت یاباید بگین بهشون یااگه میدونین شرمیشه نمیتونین بگی ...

شرو کردم ولی قضا زیاد دارم نمیدونم چجوری بخونم و همینم باعث میشه حالم بد باشه 

یکی بود با موتورش تصادف کرده بود تو کما بود میگفت یکی بود اولش باهام مهربون بود بعد یهو با غضب نگاهم ...

وای خدا  

حتما میبینم مرسی ک گفتی 

شرو کردم ولی قضا زیاد دارم نمیدونم چجوری بخونم و همینم باعث میشه حالم بد باشه 

روزی یروز قضا بخون، ناامیدنشو، خداکمکت میکنه بخونی