2777
2789
عنوان

قرص ال دی

175 بازدید | 22 پست

خانوما من امروز روز شیشم پریمه قرصو شروع کردم

ولی رو جلدش نوشته از روز پنجم باید شروع بشه مشکلی پیش نمیاد؟ 

اولین باره دارم استفاده میکنم اطلاعاتم کمه

بعد مصرف دوره بیست و یک روزش چقد طول میکشه پریود شیم؟ 

منم سوالم اینه وقتی 21 روز تموم شد اون چند روزی که منتظر هستیم چیکار کنیم بارداری احتمال نیستش

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص بهتر بگیر این درصدد خطاش بالاست

من چند روزه عروسی کردم هنوز وقت نکردم برم دکتر 

چه قرصی بگیرم خوبه؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
منم سوالم اینه وقتی 21 روز تموم شد اون چند روزی که منتظر هستیم چیکار کنیم بارداری احتمال نیستش

احتمال بارداری که نیست ولی من خودم جون آدم ریسک پذیری نیستم از کاندوم استفاده میکنم🤣

من چند روزه عروسی کردم هنوز وقت نکردم برم دکتر  چه قرصی بگیرم خوبه؟

من تازه ازدواج کرده بودم دکتر دزوسپتیو واسم نوشت گفت چون بچه نداری این خوبه.الان دوتا بچه دارم هنوز همون استفاده میکنم خیلی راضی ام

من تازه ازدواج کرده بودم دکتر دزوسپتیو واسم نوشت گفت چون بچه نداری این خوبه.الان دوتا بچه دارم هنوز ...

مرسی از راهنماییت عزیژم

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
دزوسپتیو خوبه خودم میخورم

مرسی عزیزم

احتمال بارداری که نیست ولی من خودم جون آدم ریسک پذیری نیستم از کاندوم استفاده میکنم🤣

اها مرسی  

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔