2777
2789
عنوان

چرا زایمان نمیکنم😒😔

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 84 پست
چوب دارچین ندارم متاسفانه همون پودرو ریختم تو قوری با زعفران..یه ربع دم کشید با نبات خورده شه

چوب دارچین اخه خوب حل نمیشه من اونروز گفتی انجام دادم غلیظ نشد با چوبش

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
مگه بیمارستان دولتی نمیری؟؟ من رفتم ان اس تی و معاینه و و پیش متخصص زنان تو بیمارستان سر جمع20تومنم ...

فک کنم 30.40تومنی شد و هی اینور برو اونور برو داشت.شوهرم تو ماشین بچه ها رو نگهداشت خودم میرفتم اینور اونور.آره معاینه خیلی سخته ولی دیگه چاره چیه...راستی آرکاداش رو پیدا کردم تو یکی از تاپیکای من بهم پیام داده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم 30.40تومنی شد و هی اینور برو اونور برو داشت.شوهرم تو ماشین بچه ها رو نگهداشت خودم میرفتم اینو ...

تگش کن تو همون دورهمی اسفند ماهی ها حرف بزنیم

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
باشه بهش بگم اول .مثل اینکه زیاد حال روحیش خوب نیست بنده خدا..تاپیکاشو بخونی متوجه میشی

اره چند تاشو دیدم خیلی ناراحت شدم طفلی چه روزای سختی داشته خدا نگذره از همچین مردهایی😔