2777
2789
عنوان

چرا زایمان نمیکنم😒😔

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 84 پست
سلام عزیزم خوبی؟چه خبر.پیاده روی رفتی؟من سه شبه تخم شوید دم میکنم میخورم با گل گاو زبون فایده نداره. ...

سلام گلم اره دیروز رفتم تا شب مردم از کمردرد انقد خسته شدم نفهمیدم کی خابم برد ولی بازم درد ندارم 😖

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
راستی آراکاداش با کاربری جدیدش بهم پیام داده بود هرچی میگردم پیدا نمیکنم.بلدی کاربری جدیدشو؟

ن این کاربریمو نمیشناسه بهم پیام نداده 

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم اره دیروز رفتم تا شب مردم از کمردرد انقد خسته شدم نفهمیدم کی خابم برد ولی بازم درد ندارم 😖

منم دیشب مهمون داشتم شام درست کردم کل خونه رو جارو زدم انگار نه انگار...بهداشت میگفت تو این یه هفته یک و نیم کیلو اضاف کردی...آخه آدم هی گشنش میشه...وای توپ بادکرده شدیم

منو؟نه بهداشت که دوم رفتم گفت نهم بازم بیا اگه زایمان نکرده بودی تا نهم نامه میدیم بری بیمارستان

ای بابا😥😥 من نرفتم بیمارستان تا ششم هفتم منتظر میمونم اصلا جو بیمارستانو دوس ندارم تو ام دراز کشیدنی زیر شکمت منقبض میشه؟؟؟ 

منم دیشب مهمون داشتم شام درست کردم کل خونه رو جارو زدم انگار نه انگار...بهداشت میگفت تو این یه هفته ...

من وحشتناک چاق شدم جرئت ندارم برم رو ترازو🤰دستو پام ورمه باد کرده درد میکنه خداکنه امشب دردم بگیره دیگه😥

منم دیشب مهمون داشتم شام درست کردم کل خونه رو جارو زدم انگار نه انگار...بهداشت میگفت تو این یه هفته ...

سونو ان تی مگ برات1اسفند تاریخ نزده؟ الکی برو بگو کرچگ خوردم تکونش کمه بستریت کنن من انتی نرفتم سونو قلب6اسفند تاریخ زده

ای بابا😥😥 من نرفتم بیمارستان تا ششم هفتم منتظر میمونم اصلا جو بیمارستانو دوس ندارم تو ام دراز کشید ...

منم بیمارستان خودم نرفتم دوره...بیمارستان نزدیک خونمون چند شب پیش رفته بودم معاینه..نه من اصلا انقباض ندارم.الان دارچین و زعفران دم کردم بخورم جات خالی

من وحشتناک چاق شدم جرئت ندارم برم رو ترازو🤰دستو پام ورمه باد کرده درد میکنه خداکنه امشب دردم بگیره ...

عزیزم طبق تجربه من فقط و فقط معاینه تاثیر داره...حیف شرایط پشت سر هم معاینه رفتن ندارم راحت با دوتا بچه.همون شب برای معاینه انقد گرفتن سه چهار بار کارت کشیدم...میگن نزدیکی هم خوبه ولی واقعا سخته با این شرایط ما..

منم بیمارستان خودم نرفتم دوره...بیمارستان نزدیک خونمون چند شب پیش رفته بودم معاینه..نه من اصلا انقبا ...

چطوری دم کردی ب منم بگو شاید حاجتی شد واسم با چوب دارچین دم میکنی یا پودرش؟ 

سونو ان تی مگ برات1اسفند تاریخ نزده؟ الکی برو بگو کرچگ خوردم تکونش کمه بستریت کنن من انتی نرفتم سونو ...

ان تی 29بهمن زده بود.آنومالی 30بهمن..الان 4 اسفنده...من فک میکردم بیشتره تاریخم ولی طبق حساب بهداشت الان با پری 40هفته و دو روزم و طبق ان تی 39هفته و چهار روز..

عزیزم طبق تجربه من فقط و فقط معاینه تاثیر داره...حیف شرایط پشت سر هم معاینه رفتن ندارم راحت با دوتا ...

مگه بیمارستان دولتی نمیری؟؟ من رفتم ان اس تی و معاینه و و پیش متخصص زنان تو بیمارستان سر جمع20تومنم نشد با دفترچه... ب من گف دوسه روز یبار بیا ولی من تنبلیم میشه خیلی بدم میاد از معاینه شاید ششم اسفند یه سر رفتم

ان تی 29بهمن زده بود.آنومالی 30بهمن..الان 4 اسفنده...من فک میکردم بیشتره تاریخم ولی طبق حساب بهداشت ...

منم با حساب دکتر بیمارستان ک انومالی رو حساب کرد الان فک کنم39+3روز باشم با پری41 با سونو قلب39+6