ششم سونو تاریخ زایمان زده با پریمم ک 41هفتمه اصلا هیچ دردی ندارم رحمم یسانت بازه کلی تحرک میکنم باز هیچ ب هیچ امروز سه ساعت پیاده روی کنم دردم میگیره ب نظرتون؟؟؟؟
6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم اره دیروز رفتم تا شب مردم از کمردرد انقد خسته شدم نفهمیدم کی خابم برد ولی بازم درد ندارم 😖
منم دیشب مهمون داشتم شام درست کردم کل خونه رو جارو زدم انگار نه انگار...بهداشت میگفت تو این یه هفته یک و نیم کیلو اضاف کردی...آخه آدم هی گشنش میشه...وای توپ بادکرده شدیم
ای بابا😥😥 من نرفتم بیمارستان تا ششم هفتم منتظر میمونم اصلا جو بیمارستانو دوس ندارم تو ام دراز کشید ...
منم بیمارستان خودم نرفتم دوره...بیمارستان نزدیک خونمون چند شب پیش رفته بودم معاینه..نه من اصلا انقباض ندارم.الان دارچین و زعفران دم کردم بخورم جات خالی
من وحشتناک چاق شدم جرئت ندارم برم رو ترازو🤰دستو پام ورمه باد کرده درد میکنه خداکنه امشب دردم بگیره ...
عزیزم طبق تجربه من فقط و فقط معاینه تاثیر داره...حیف شرایط پشت سر هم معاینه رفتن ندارم راحت با دوتا بچه.همون شب برای معاینه انقد گرفتن سه چهار بار کارت کشیدم...میگن نزدیکی هم خوبه ولی واقعا سخته با این شرایط ما..
سونو ان تی مگ برات1اسفند تاریخ نزده؟ الکی برو بگو کرچگ خوردم تکونش کمه بستریت کنن من انتی نرفتم سونو ...
ان تی 29بهمن زده بود.آنومالی 30بهمن..الان 4 اسفنده...من فک میکردم بیشتره تاریخم ولی طبق حساب بهداشت الان با پری 40هفته و دو روزم و طبق ان تی 39هفته و چهار روز..
عزیزم طبق تجربه من فقط و فقط معاینه تاثیر داره...حیف شرایط پشت سر هم معاینه رفتن ندارم راحت با دوتا ...
مگه بیمارستان دولتی نمیری؟؟ من رفتم ان اس تی و معاینه و و پیش متخصص زنان تو بیمارستان سر جمع20تومنم نشد با دفترچه... ب من گف دوسه روز یبار بیا ولی من تنبلیم میشه خیلی بدم میاد از معاینه شاید ششم اسفند یه سر رفتم
6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60