2777
2789

سلام.دخترم ازاول رفلاکس داشت وتوبیداری شیرنمیخوردتوخواب هشت ساعت یبارمیتونستم بهش شیربدم بعدکه پنج ماهش شدغذای کمکی شروع کردم که اونم نمیخوردیابالامیورد.ازهمون اول غذای جامدبخوام بدم بهش حالت تهوع وعوق زدن میگیره همش گفتم حتمادندوناش دربیاددیگه عوق نمیزنه الان شده سه سالش قدووزنش مثل بچه یک سالس .قدش 83.وزنش نه کیلو.وزن تولدش سه کیلوبود.تاغذامیخوام بدم بهش یامیگه نمیخورم یااگه بخوادم بخوره بااولین لقمه عوق زدناش شروع میشه همین باعث شده اصلانخوره الان سه هفتس هیچی نمیخوره موندم چه جورزندس.اگه کسی ازشماهابچش غذاروعوق میزده بردیددکتراگه کاری کردیدمن راهنمایی کنیدنمیدونم دکترچی ببرم ناامیدم دیگه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

عزیز رفلاکس داره هنوز.کدوم شهری اگه تهران یا کرجی یا امکانش واست هست ببرش تهران پیش دکتر بهروز مقدادی بزار بچت درمان بشه صددرصد رفلاکس داره و قدو وزنش واقعا کم هستش واسه س سال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز رفلاکس داره هنوز.کدوم شهری اگه تهران یا کرجی یا امکانش واست هست ببرش تهران پیش دکتر بهروز مقداد ...

حالم خیلی بده.من ورامین هستم .یه مدت نکسیوم ورانیتیدین دادم ولی بازم عوق میزد😢

استارتر فقط ببرش دکتر چکن رفلاکسش پیشرفتست بیخودی به بچه دارو نده خودم این روزا رو داشتم ۴روز هفته من تو مطب متخصص گاو بودم احمق نمیفهمید مشکل بچمو فقط اگه میخوای راحت بشی ببرش پیش همونی ک گفتم نوبتشم اینترنتیه از اپلیکیشن دکترتو نوبت بگیرو ببر بچرو 

حالم خیلی بده.من ورامین هستم .یه مدت نکسیوم ورانیتیدین دادم ولی بازم عوق میزد😢

ربطی ندتره من تو ی ماهگی بچم نکسیوم میدادم تا دوماه خوب بود باز افتضاح بود لب به شیر نمیزد تو همین سایت با دکتر مقدادی اشنا شدم بردمش خودش سونو داره تو مطبش گفت لسید معدش زده نای و مریش سوخته بچه نمیتونه هیچی بخوره دوماه دارو مصرف کردش تو ۶ماهگیش کامل خوب شدش کاملا درکت میکنم فقط ببرش اونجا نزار بچه عذاب بکشه

[QUOTE=178077808]استارتر فقط ببرش دکتر چکن رفلاکسش پیشرفتست بیخودی به بچه دارو نده خودم این روزا رو داشتم ۴روز هفته م ...[/QUOTازکجافهمیدی بچت رفلاکس داره؟بچه شماهم غذاروعوق میزد؟شوهرم میگه هیچیش نیس اخه مگه میشه بچه سه ساله جویدنم بلدنباشه الکی عوق بزنه😢

من خواهرم بچه بود اینطوری بود این پودره خوبش کرداین تجربه ما بود ولی شما باز دکترم برو

اخه من دخترم غذاروعوق میزنه موندم اخه چه جورسه سالشه رفلاکسش خوب نشده

[QUOTE=178077808]استارتر فقط ببرش دکتر چکن رفلاکسش پیشرفتست بیخودی به بچه دارو نده خودم این روزا رو ...

ن بچه من قبل سن غذاش خوب شده بود اما سر دندون دراوردن ک رفلاکسش عود میکرد اینجوری بود باز داروهاشو میدادم درست میشد.ببین احتنال میدم غذاهای میکس بهش زیاد دادی و نمیتونه بجوه ک بچهای رفلاکسی رو واسه همین نباید میکس میدادی از نوزادی باید با گوشکوب له میکردی.و اینکه شوهرتون کانلا اشتباه میکنه شنا حتی واسه قد و وزنشم باید بری دکتر دیگه چ برسه به عوق زدنش

ن بچه من قبل سن غذاش خوب شده بود اما سر دندون دراوردن ک رفلاکسش عود میکرد اینجوری بود باز داروهاشو م ...

شوهرم بیخیاله خیلی.نه کیلووزنه بچه چن ماهس نه سه ساله.دکتراطفال ببرم یادکترگوارش؟درسته ازاول میکس میکردم چون ازاول عوق میزد