2777
2789
عنوان

بیایید برای چیدمان خونم نظر بدید

470 بازدید | 18 پست

بچه ها خونمون 86متره دوطرف دیوار پنجره هست از درب ورودی که وارد میشی دوتا پنجره به فاصله زیاد روبروی دیوار یه پنجره بزرگم دیوار کناریه این دیواره حالا بگید چکار کنم مرده بزنم تمام دیوار پرده میشه چکار کنم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

کار دیگه میشه کرد مگه؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها پایین دیوار سرامیک قهوه ای رنگ چوبه میشه عوضش کنم رنگشو تغییر بدم در ها هم سفیده بنظرتون رنگ قهوه ای روشن بزنم؟؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بچه ها پایین دیوار سرامیک قهوه ای رنگ چوبه میشه عوضش کنم رنگشو تغییر بدم در ها هم سفیده بنظرتون رنگ ...

عکسسس

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

لایک‌کن عکس‌گزاشتی.

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
اگه سبک خونت مدرنه میتونی ازین پرده های زبرا بزنی 

والا من تمام وسایلمو فروختم که جدید بخرم بنظرت پنجره تکی رو دیوار رو پرده تورمو که والان داره بزنم بعد اون سمت دیوارو دوتا پنجره به فاصله زیاد داره رو زبرا بزنم زشت نمیشه؟؟

ی پنجرتو بگیر 

چطوری بگیرم؟؟؟؟یعنی بدم گچ کننش؟؟

لایک‌کن عکس‌گزاشتی.

عکس ندارم ازش ولی بزار ببینم الان همسرم میفرسته برام

والا من تمام وسایلمو فروختم که جدید بخرم بنظرت پنجره تکی رو دیوار رو پرده تورمو که والان داره بزنم ب ...

ببین باید عکس بذاری بچه ها کمکت کنن با عکس بهتر میشه. 

اگه خونه یه سرست و ال نیست تور و زبرا با هم فک نکنم جالب بشه 

نور خواهی مستعد نور شو....