2777
2789

سلام خوبید....امروز رفتم دکتر اقدام به بارداری کردم ونشده...دکتر برام قرص متفورمین نوشته الان که دربارش سرچ کردم دیدم نوشته تواقدام بارداری وبارداری نخورید بهتره...ومال قنده...من قند ندارم

واینکه گفت باید همسرمم آزمایش ایپرم بده..گفتم اینکار حرامه گفت خب باشه طوری نیس...میشه راهنماییم کنید

این قرصه خوبه بخورم ؟شماتوبارداری خوردید؟

ازمایش اسپرم حرامه؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

متفورمینو خیلیاخوردن ونتیجه گرفتن برای اقدامم میخورن...یعدم کی گفته آزمایش اسپرم حرامه حرف درنبارین ازخودتون....اون اهدای اسپرمه که یسریا مخالفن باهاش این دوفرق دارن عزیزم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متفورمینو خیلیاخوردن ونتیجه گرفتن برای اقدامم میخورن...یعدم کی گفته آزمایش اسپرم حرامه حرف درنبارین ...

ممنون عزیزم....خوددکتر هم گفت که حرامه من ازچندنفر پرسیدم گلم...بخاطراینکه خودارضایی میکنن

ممنون عزیزم....خوددکتر هم گفت که حرامه من ازچندنفر پرسیدم گلم...بخاطراینکه خودارضایی میکنن

خخ باشه.خب خودارضایی نکنه شمام باهاش برو وبدون دخول ارضابشن...چندتا راه وجوداره برفرض خودارضاییم کنن برای لذت نیست آرمایش پزشکیه.من دامادداییم آخونده چندبار این ازمایشو دادن تانتیجه گرفتن.اخه این چیزابا عقل خودمونم فک کنیم ب جوابش میرسیم.وقتی نتیجه اینکاربچه دارن شدنه چه اشکالی داره شمام بی جهت دارو توشکم خودت نریز تاازهمسرت مطمئن نشدی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

مراکز ناباروری اتاق برای زوجین هست به راحتی میتونی بری وکنارهمسرت باشی باروشایی جزدخول انجام بدین