2777
2789
عنوان

بچه ها نامزد من مث حماله

9961 بازدید | 409 پست

خودش درس داره درس میخونه کار میکنه اما هر کااااری ک خونواده و فامیلش داشته باشن به این میگن اینم ببخشید مث اسکلا میگه چشم دیروز امتحان داشت من گفتم مزاحمش نشم زنگ نمیزدم بهش خودش زنگ زد ک بیرون بود گفت تولد داییمه زن داییم پول داده بیام خرید کیک و اینا یا خواهرش تا سر کوچشون میره آقا باید برسونتش خواهر دیگش هوس پیتزا میکنه نصف شبی پا میشه میره پیتزا میگیره خالش خرید داره واسه خالش میره خرید دوستش با دوس دخترش میرن بیرون این میرسونتشون وقتاییم ک مهمونی میرن کبابی چیزی مبخورن همیشههههه این پولشو میده میگم تو چرا اینجوری چرا همه هر کاری دارن ب تو میگن تو مگ کار نداری درس نداری زندگی نداره

ب من میگ ب تو ربطی نداره که تو کارای من دخالت کنی من هر کاری که دلم بخواد میکنم

من ب نظرتون چی باید بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو از ایناس ک برای خودنمایی خودش و واس اطرافیان میکشه ، این اخلاق اذیتت میکنه ها ، یه فکر جدی بکن

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

فقط روی خواهراش حساس نشو برااونااشکالی نداره ولی برابقیه دیونه هست ک وقت میزاره

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

نامزد یعنی عقد کردین؟

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻

عین خودش باش چندبار ک باهات کارداشت بگو کارفلانی راانجام میدم  الکی بزار فک کنه بقیه مهمن بلکه بفهمه چقد حرص میخوری

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵