2777
2789
عنوان

بچه ها نامزد من مث حماله

| مشاهده متن کامل بحث + 9961 بازدید | 409 پست

من چند صفحه رو خوندم .....پدر من دقیقا همین نامزد شما  بود .

هر چی مادرم تو سرش میزد و دعوا و درگیری باز کار خودشو میکرد و الویت اول زندگیش خانوادش بودن ......

بچگی ما همش با درگیری پدر و مادرم طی شد ‌....و فامیلای آشغال پدرم فقط به فکر سو استفاده و زندگی خودشون بود و پدر من وقف اونا .....

خلاصه بهت بگم که زندگی با این آدما یعنی تباهی زندگی خودت 

چون سرلوحه زندگیشون وقف و ایثار خانوادشونه .....و در صورت اعتراض هم فقط خودت هستی که آدم بده میشی چون با وجود تو هست که خدمت رسانی مختل میشه ..و شوهرت با این قضیه هیچ مشکلی نداره و تنش توی زندگی خووتون بالا میره چون این آدما درست بشو نیستن هر گز.

الان احساسی تصمیم میگیری ولی وقتی پا ب سن گذاشتی حسرت میخوری که چرا موقع محرمیت تمومش نکردم .

چیزی که من توی تمام زندگی شاهدش بودم .

پس زودتر خودت رو از این مخمصه بکش بیرون تا بیشتر وابسته نشدی .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند صفحه رو خوندم .....پدر من دقیقا همین نامزد شما  بود . هر چی مادرم تو سرش میزد و دعوا و ...

من هم ک اومدم دو سه بار بهش تذکر بدم محکوم شدم به اینک خسیسم ب اینکه خیرم ب هیچکی نمیرسه به این ک روابط اجتماعیم پایینه هیچکسو واسه خودم نگه نمیدارم اخلاقم گنده