خودش درس داره درس میخونه کار میکنه اما هر کااااری ک خونواده و فامیلش داشته باشن به این میگن اینم ببخشید مث اسکلا میگه چشم دیروز امتحان داشت من گفتم مزاحمش نشم زنگ نمیزدم بهش خودش زنگ زد ک بیرون بود گفت تولد داییمه زن داییم پول داده بیام خرید کیک و اینا یا خواهرش تا سر کوچشون میره آقا باید برسونتش خواهر دیگش هوس پیتزا میکنه نصف شبی پا میشه میره پیتزا میگیره خالش خرید داره واسه خالش میره خرید دوستش با دوس دخترش میرن بیرون این میرسونتشون وقتاییم ک مهمونی میرن کبابی چیزی مبخورن همیشههههه این پولشو میده میگم تو چرا اینجوری چرا همه هر کاری دارن ب تو میگن تو مگ کار نداری درس نداری زندگی نداره
ب من میگ ب تو ربطی نداره که تو کارای من دخالت کنی من هر کاری که دلم بخواد میکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا به نظر منم به شما ربطی نداره یه آدمی وقتش رو چجوری میگذرونه فقط به خودش مربوطه
شما هم اگه کاری داری بهش بگو برات انجام بده
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اووووو از ایناس ک برای خودنمایی خودش و واس اطرافیان میکشه ، این اخلاق اذیتت میکنه ها ، یه فکر جدی بک ...
همیشه با داییاش میرن بیرون ینی من قسم میخورم هر چی جوجه میگیرن کباب میگیرن همشو این حساب میکنه به خدا ی بار دوبار اشکال نداره نه همیشههههه همین جوری میخواد خودشو تو دل همه جا کنه