2777
2789
عنوان

بالاخره گل پسرم راه افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 67 پست
قربونت برم عزیزم 😙😙😍😍💐💐💐🌻🌻🌻🌻🌻🌻💐من بجات ایتقد فشارش میدم‌که صداش دربیاد😂😂😂

ای‌جااااانم قربونش برممممم‌ من😍😍😍😍😘😘😘😘😘

فدات شم عزیزم همیشه در کنارهم شااااد و سلامت‌ و خوشبخت باشین ، هیچوقت دلتون نگیره ، غمی نداشته باشین ، فقط خوشی و شادی و سلامتی باشه واستون😘💙😍💋❤

🖤

ای‌جااااانم قربونش برممممم‌ من😍😍😍😍😘😘😘😘😘 فدات شم عزیزم همیشه در کنارهم شااااد و سلامت‌ و خو ...

😙😙😍😍همچنین شما من توبعضی تاپبکهادیدمتون ان شاللع حال گل پسر نازت زود خوب میشه وخدا عبدی خوبی بهت میده

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های سندروم مریض نیستن فقط دیراموزن  مردم درکشون همینقدپایینه چشمترو میبندن دهن‌رو‌باز میکن ...

این بچه ها سندروم مهربونی دارن  تنها تفاوتشون ذهن خالی از کلکو دروغشونه خیلی دوست داشتنین خدا حفظش کنه واست

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
عزیز دلم‌مگه مستقل نیست کاملا ؟؟ خدا اجرشون بده خدمت ب فرشته  های خدا کمتر از جهاد درراه خدا نی ...

نه دستشوبی حموم میبرتش اینش سخته  و مدامم دکتر 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

چه خوشحال شدم 

چه لحظه قشنگي بوده🥲

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
این بچه ها سندروم مهربونی دارن  تنها تفاوتشون ذهن خالی از کلکو دروغشونه خیلی دوست داشتنین خدا ح ...

دقیقا چون‌مثه ما کلک‌و دروغ بلد نیستن ما بهشون میگیم‌منگل چون‌ بلد نیستن‌دل بشکنن دروغ بگن و ناراحتی بدل نمیگیرن 

ممنون گلم‌😙ابوالفضل رو از دعای خیرتون‌بی نصیب نکنین 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
نه دستشوبی حموم میبرتش اینش سخته  و مدامم دکتر

الهی عزیزم‌سخته خدااجرش بده   اره دیگه مشکلات این‌بچهوها کمی بیشتره 

چه خوشحال شدم  چه لحظه قشنگي بوده🥲

😙😍😍قربونت برم واقعا وقتی دیدبم‌هممون چقد گریه کردیم خدایا شکرت 😙

😙😍😍قربونت برم واقعا وقتی دیدبم‌هممون چقد گریه کردیم خدایا شکرت 😙

خداروشكر 

انشالله هميشه خدا كنارت باشه و همينطور خوشحالتون كنه🌺

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
خداروشكر  انشالله هميشه خدا كنارت باشه و همينطور خوشحالتون كنه🌺

ممنونم عزیزم‌ لطف‌داری 

ان شالله کنار هممون 😍😍

قطعا خدا هوای فرشته هاشو داره ولی خب ما ها م‌طاقتیم 

زیاد نیس!؟

بله عزیزم زیاده ولی برای بچه ۴۶ کروموزومی نه برای بچه سندروم داون 😊

براهمین خوشحالم دیکه