2777
2789
عنوان

بالاخره گل پسرم راه افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 67 پست
الان پیش کی هست داییتون؟

خالم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه حداقل اونو داره خداروشکر

خالم حسابی پیر شد مادر بزرگم با ۷۰ سال تر و خشکش میکرد چون مادر بود ....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خوبه حداقل اونو داره خداروشکر

مردم یک ذره شعور ندارن تومراسم میگفتن این بچه چی میشه حالا 

خالم رو چشم ماست این بچه

ما هردکتری که میبریم تا الانم بهمون میگن  دوماه دیگه زندس چقدر مادربزرگ غصه ی این دوماه  د ...

دکترا که چرت وپرت میگن چون‌همشون‌اطلاعاتی درباره این‌بچه ها ندارن هیچکس نمیدونه چقد عمر میکنه ادم‌سادم و بقول خودشون فهمیده وباعق وشعور هم یهو سکته میکنه میمیره 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
ان شاءالله به زودی صحبت هم بکنه وباعث افتخارتون در دنیا وآخرت هم باشه  پیگیرش باشید وروش کار ک ...

ممنونم عزیزم 😙😙ان شالله

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
😂😂😂😍😍نمیدونی که چ حس خوبیه بالاخره بعد ۳سال و۸ماه ببینی قدم‌میزنه

سه سال؟؟؟

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
خالم حسابی پیر شد مادر بزرگم با ۷۰ سال تر و خشکش میکرد چون مادر بود ....

عزیز دلم‌مگه مستقل نیست کاملا ؟؟ خدا اجرشون بده خدمت ب فرشته  های خدا کمتر از جهاد درراه خدا نیست 

😙😙😍😍عزیزمی‌لطف داری  باشه حتما😂😂نرمک انگا استخوون نداره

واااایییی قلبمممممم😍😍😍😍😍 آقااااا من دلم خواست خب😍😍😍😍❤❤❤❤💙💙💙💙💙💋💋💋💋💋😘😘😘😘😘

🖤

مردم یک ذره شعور ندارن تومراسم میگفتن این بچه چی میشه حالا   خالم رو چشم ماست این بچه

بچه های سندروم مریض نیستن فقط دیراموزن 

مردم درکشون همینقدپایینه چشمترو میبندن دهن‌رو‌باز میکنن 

دقیقا بخدا این بچه هابرکت هستن چقدوبخاطر پسرم خدا از ما گذشته و جون دوباره بما داده

واااایییی قلبمممممم😍😍😍😍😍 آقااااا من دلم خواست خب😍😍😍😍❤❤❤❤💙💙💙💙💙💋💋💋💋💋😘😘😘😘😘

قربونت برم عزیزم 😙😙😍😍💐💐💐🌻🌻🌻🌻🌻🌻💐من بجات ایتقد فشارش میدم‌که صداش دربیاد😂😂😂