2777
2789
عنوان

نظافت خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 47 پست

ما خونمون هفتاد متره هیچوقت کارگر نمیگیرم ولی بعد از اسباب کشی و بازسازی یه بار یه آقای کارگر اومد که خونه رو تمیز کنه بعد من خیلی بیشتر از اون کار میکردم هی اون مثلا تراس و تمیز میکرد و آشغالای اونجا رو میبرد بیرون بعد من تندتر از اون میرفتم آشپزخونه رو تمیز میکردم هی اون بدو من بدو اون بدو من بدو آخر محکم خوردیم بهم گفت آرووووم کار کن چه خبرته؟؟؟گفتم دارم کمک میکنم دیگه گفت نمیخواد کمک کنی برو بشین دیگه الان میمیری😂😀🌹

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزنامه.موادشوینده دستکش و پارچه به اندازه کافی آماده کن لوستر کارای سنگین که قدبلندو اینامیخوادباآقا کارای شستشو وظریفکاری باخانم.قشنگ قابلمه چیزایی که میخوای سفیدکنی هم بده خانوم.حیاط آقا 

دخترعموم خونش پونصد متر سیصد مترش زیربناس باقیش حیاط ولی کارگر نداره😶

خوب یا وسواس داره حتما یا خسیسه😅

شوخی کردم اما واقعا کسی که داره چرا نباید به خودش استراحت بده برای کارای خونه؟

کسی که خونه 300 متری داره حتما قبلا هم کارگر داشته ومیدونه به کارگر بگه از کجا شروع کنه

ب نکته ظریفی اشاره کردی🤣🤣

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
خوب یا وسواس داره حتما یا خسیسه😅 شوخی کردم اما واقعا کسی که داره چرا نباید به خودش استراحت بده برا ...

اون شوهرش برای پز دادن همچین خونه ای ساخت بعد مثل ....تو گل گیر کرد خیلی سخته رسیدگی به همچین خونه ای 

تنها مزیتش حیاطشه که مثل خونه های شمال پر گل و گیاه و خیلی باصفاست

بابا بنده خدا متراژ گفته که بهتر راهنمایی کنین.خونه ۳۰۰ متری کلی اتاق داره ممکنه چندتا حموم دست شویی ...

اره واقعا درست میگی... 3تا خواب داره 3 تادستشویی وحمام داره خواستم راهنمایی کنن دوستان... الان اشتباه گردم گفتم 300 متر؟؟؟ منم که نمیگفتم متراژ300 باید یکی یکی بهتون میگفتم 300 متره... خودم گفتم که نپرسی

درضمن من خودم میتونم وقت بزارم مثلا3 ساعت درطول روز کارکنم.... به همسرم گفتم میخام شب عیدی هم یه مقدارپول گیر اون کسی که میاد نظافت کنه بیاد شب عیده  من هدفم این بود که حداقل یه پول بهشون بدم 8ساعتی250 میگیرن.... حالا بازمیان میگن چرا گفتی250 😂😂😂