بچها قراره فردا واسم دونفربیان واسه نظافت خونه یه خانم و یه اقا.... بنظرتون اول از کجا شروع کنم کارها رو بسپارم به این دونفر.... به خانمه بگم چکار کنه؟
ما خونمون هفتاد متره هیچوقت کارگر نمیگیرم ولی بعد از اسباب کشی و بازسازی یه بار یه آقای کارگر اومد که خونه رو تمیز کنه بعد من خیلی بیشتر از اون کار میکردم هی اون مثلا تراس و تمیز میکرد و آشغالای اونجا رو میبرد بیرون بعد من تندتر از اون میرفتم آشپزخونه رو تمیز میکردم هی اون بدو من بدو اون بدو من بدو آخر محکم خوردیم بهم گفت آرووووم کار کن چه خبرته؟؟؟گفتم دارم کمک میکنم دیگه گفت نمیخواد کمک کنی برو بشین دیگه الان میمیری😂😀🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درضمن من خودم میتونم وقت بزارم مثلا3 ساعت درطول روز کارکنم.... به همسرم گفتم میخام شب عیدی هم یه مقدارپول گیر اون کسی که میاد نظافت کنه بیاد شب عیده من هدفم این بود که حداقل یه پول بهشون بدم 8ساعتی250 میگیرن.... حالا بازمیان میگن چرا گفتی250 😂😂😂