بچها قراره فردا واسم دونفربیان واسه نظافت خونه یه خانم و یه اقا.... بنظرتون اول از کجا شروع کنم کارها رو بسپارم به این دونفر.... به خانمه بگم چکار کنه؟
اول جارو بعد شستن دستشویی و آشپزخانه بعد شیشه ها و پرده ها بعد داخل کمد و کابینتها بعد گردگیری و دستمال کشیدن وسایل بعد برس کشیدن فرشها و مبلها و تمیز کردن میزناهارخوری و صندلیها بعدم تی کشیدن زمین لباساتو فقط خودت دیگه لطف کن بنداز لباسشویی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم چدا به دلم نمیشینه کسی کارانو انجام بده باید خودم انجام بدم حتما راستی خونه ما هم ۱۳۰ م ...
😂😂
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
نمیدونم چدا به دلم نمیشینه کسی کارامو انجام بده باید خودم انجام بدم حتما راستی خونه ما هم ۱۳۰ م ...
منم فردا از بابام میپرسم میگم .. 😂
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
متراژ بالاس نیازه شیش نفر بیان .خونه بابا من ۲۵۰متره مامانم خودش تمیز میکنه همیشه هم خونش برق میزنه حیاطشم ۲۰۰متر این لوس بازی ها چیه خودت کاراتو بکن حال هوای خونه تکونی و عید ادمو سرحال میاره
نمیدونم چدا به دلم نمیشینه کسی کارامو انجام بده باید خودم انجام بدم حتما راستی خونه ما هم ۱۳۰ م ...
منم خودم باید انجام بدم
خونه ماهم ۵۰ متره کرمانم😁
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨