2777
2789

🤷‍♂️

بده 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فایده ای نداره چون در هر صورت طرف پسرشونو میگیرن.شاید تو ظاهر بگن حق با تو درست میگی اما آخرش واسه پسرشون زبون دارن

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

بنظر من بده. عیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه خونواده شوهر هم نمیان بگن عیب از بچمونه میگن حتما زنش کم میزاره براش. از طرفی زن و شوهر اصلا نباید کسی دیگه رو وارد زندگی مشترکشون کنن

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣

بدع!!!من یه بارامتحان کردم افتضاح بود هرچندطرف منوگرفتن همگی ولی خب بدع به هیچکس نبایدگف وخودتون حل کنید!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
خوب نیس چون ممکنه خوششون بیاد😐

مال من برعکسه قبلا کتکاشو فشاشو پنهون میکردم هرجامیرفتن میگفتن پسرمونو نگا بااینکه سنش کمه ولی چقد زنشو دوس داره

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

از یه بابت خوبه که میفهمن پسرشون همچین تحفه ای نیست

اما ازین بابت بده که معمولا خوشحال میشن از خوشبخت نبودنت 

واگر روزی به شوهرت محبت کردی یا اون کاری کرد برات میگن هع اینا همونن که فلانو بهمان بودن باهم

و اینکه اگربعدها خوب باشید میگن دارن ادا درمیارن و توزندگیشون خوشبخت نیستن

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر