2777
2789

من پنجمین روز رژیمم کالری و فستینگ نیم ساعت پیش انقدر بهم فشار اومد گفتم فستمو بشکنم دو کف دست بربری با ارده و شیره انگور با چایی تازه خوردم وای واییییی چقددددر چسبید بهم انگار مزه بهشت زیر زبونم بود با یه مشت پشمک وای چقدررررر لذیذ بود عذاب وجدان ندارم چون رژیمم و نشکستم فقط همین یه بار زیر ابی رفتم از فردا باز پر قدرت ادامه میدم تا ساعت دو ظهر هم فست ۱۴ساعته میمونم 

چرا همین الان که فست 500 تایی ام باید اینو بخونم 😑🥴🥴🥴🥴

یک ماهه رژیمم و یبار از زیرش در رفتم اونم در حد 200 کالری همین 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبح تاحالا یه تخم مرغ آب پز خوردم و یک لیوان نخود لوبیا پخته با دوتا سیب و یه خرما🥲🥲🥲حالم همچین بگی نگی خوب نیس 😑😂😭

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

فستینگ یک قوانینی داره. مثلا شکستنش باید با پروتئین باشه مثل تخم مرغ آب پز

اگه به روش اشتباه بگیرید، بدن وارد فاز قحطی میشه و متابولیسم را کند می کنه. در نتیجه کاهش وزن خیلی سخت میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم