2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پشیمون نیستی؟

چی بگم قبلاها بله ولی خب یه خوبیهای خیلی خوبیم داره که به ندرت مردها دارن خودم قانع میکنم که هرکسی یه بدیی داره

واقعا فقط با دوست داشتن زیاد میشه تحمل کرد مخصوصا وقتی سن ادم پایینه وجوونتره من الان چهل سالمه دیگه برام مهم نیست اصلا خودمو ناراحت نمیکنم برای این چیزا پذیرفتم

تونامزدی مشخص میشه ولی ادم چون اولشه وفکرمیکنه درست میشه خودشواسیرمیکنه بخداارزش نداره ادم عمرخودشوتباه کنه تنهاموندن بهترازتحمل کردن یه ادم سمی وقتی بخاطریه مسئله کوچیک دادوبیدادکنه وبگه من عصبانی ام توجواب نده یا تحمل کوچکترین انتقادرونداره موقع رانندگی درکنارش ارامش نداشته باشی تندبره فحش بده به مردم راه نده

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
تونامزدی مشخص میشه ولی ادم چون اولشه وفکرمیکنه درست میشه خودشواسیرمیکنه بخداارزش نداره ادم عمرخودشوت ...

کاش هیچ وقت آدم عصبی به پستم نخورد امروز همسر یکی از اقوام دیدم دلم براش سوخت مرد یک وحشی به تمام معنا بود بعد گفت من یکم خوی تندی دارم. چیزی به اسم عذر میخوام و پشیمونم هم اصلا براش معنی و مفهوم نداشت . نمیشد باهاش دو کلوم حرف زد

شوهرم با بچه هام خیلی خوبه هیچ بد اخلاقی نداره هیچیااااا

ولی نمیدونم مثلا با من انگار خود واقعیشه نمیخواد خودشو کنترل کنه  د

باید بقیه چیزارو هم ببینی من شوهرم بداخلاق هست اذیت میکنه ولی تو همون موقع هم من کارتشو برمیدارم میرم بیرون چیزایی لازم داریم میخرم حالا یا وسایل خونه یا شخصی  دیگه بحث اون رو با کارهایی باید انجام بدیم قاطی نمیکنیم اینجوری تحمل به نظرم راحتتره 

خوب یا بد وابستگی شدیدی هم داشتم  قطعا اگه کمتر بود دوام نمیاوردم

شوهرم با بچه هام خیلی خوبه هیچ بد اخلاقی نداره هیچیاااااولی نمیدونم مثلا با من انگار خود واقعیشه نمی ...

چقدر خوب که با بچه ها خوب هست اصولا همچین افرادی با بچه هاشون خوب رفتار نمیکنند. 

چقدر خوب که با بچه ها خوب هست اصولا همچین افرادی با بچه هاشون خوب رفتار نمیکنند.

نه این خداروشکر خیلی به ندرت با اینکه پسر دلش میخواست ولی دوتا دختر داریم برای بچه هاش نه بداخلاقی داره نه خستگی داره  هرکاری داشته باشن درتوانش باشه انجام میده

کاش هیچ وقت آدم عصبی به پستم نخورد امروز همسر یکی از اقوام دیدم دلم براش سوخت مرد یک وحشی به تمام مع ...

ایناهمه بخاطرتربیت غلطه چون ازبچگی بهشون یادنمیدن داد نزنن زورنگن میگن پسربایدشروشیطون باشه نبایدجلوشو بگیری شوهرمن بچه بوده خواهرهای بزرگترش روکتک میزده ومادرش جلوشونمیگرفته به بچهاتوکوچه زورمیگفته کلا کسی بهش انتقادنمیکرده الانم هم دست بزن داره هم تحمل حرف نداره کلا بدبختم خواهربیچاره دخترمم اسیرشدفقط خدانجاتمون بده شماهاکه هنوزازدواج نکردیدمشاوره قبل ازازدواج روجدی بگیرید رفتارش روزیرنظربگیریدالهی هیچ کسی عمرشوحروم ادم اشتباه نکنه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
اومدم بهت بگم تچرا خدا موهات هم رنگ دندونتم بشه زن مرد بداخلاق نشو محال بتونی دوام بیاریما دهه شصتیه ...

من اصلا نمیتونم با بداخلاقی کنار بیام چون خودم سعی میکنم همیشه منطقی باشم . خیلی میترسم یه روزی طرف مقابلم بداخلاق باشد . درسته دهه ۶۰ ها واقعا صبورن اما بیچاره خودشون رو میسوزونن به خاطر بچه ها و زندگیشون