بد چون اونا هیچوقت طرف بچه شون رو ول نمیکنن بیان طرف تو من ی بار با خواهر شوهرم مثلا درد و دل کردم گفتم اخلاقش اینجوریه این کار میکنه چند روز بعدش ب نفر بهم گفت ک خواهرشوهرت داشته پشت سرت میگفته فلانی خودش بلد نیست زندگی کنه همش در مورد برادر بیچاره ی من بد میگه همش میگه اینجوریه اونجوریه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من گاهی دلخوری هام رو میگم چون میدونم گفتنش باعث برطرف شدنش میشه نه اینکه یه جنجال جدید به وجود بیاره
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اخه زندگی من خیلی پیچیدس شوهرمن مثلا غیرتیه تعصب داره نه عزا ن عروسی ن خونه اشنا هیچ جانمیبره..فش کت ...
شوهر من فحش و کتک نه ولی خیلی غیرتیه به شدت. یکی دو شب پیش بخاطر همین ی دعوای اساسی با خانواده شوهر خواهرم کرده هیچ جا هم نمیره ولی دیگه غلط بکنم که بخوام با یکی از اعضای خانوادش درد و دل کنم
چرا درددل کردنت باعث دعوا شد؟؟خودتو هم نمیزاره جایی بری؟
خودم خیلی کم میرم بیرون تنها جایی بخوام برم با مامانم یا خواهرام و زن داداش و داداش اینا میرم ینی تنها اصلا نمیرم ..... نه این دعوا جریان داره تاپیک زدم در موردش پدرشوهر خواهرم گفته بود ک من با پسرش ینی دامادمون ارتباط دارم زنگ زدن ب شوهرم گفتن اونم رفته خونه شون شیشه های خونه شون رو شکسته ولی ب من اعتماد داره ولی گفت ک دیگه نمیذارم با خواهرت بگردی ک این حرفا پشت سرت نباشع