2777
2789
عنوان

چالش_بنظرتون بدرفتاریهای شوهرو به خونوادش گفتن خوبه یابد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 47 پست

بد چون اونا هیچوقت طرف بچه شون رو ول نمیکنن بیان طرف تو من ی بار با خواهر شوهرم مثلا درد و دل کردم گفتم اخلاقش اینجوریه این کار می‌کنه چند روز بعدش ب نفر بهم گفت ک خواهرشوهرت داشته پشت سرت می‌گفته فلانی خودش بلد نیست زندگی کنه همش در مورد برادر بیچاره ی من بد میگه همش میگه اینجوریه اونجوریه 

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ک بگی بیشتر بهت حساس میشن میگن این بده ها الکی پسرمونو تقصیر کار میدونه شوهرتم پر میکنن اونم ازینور😂😂

دختر خاله من یبار ب مادر شوهرش گفت ک یکم با پسرت حرف بزن..رفته بود ی چیزایی گفته بود ب شوهرش ک زنت پشت سرت چیااا میگه..

بد چون اونا هیچوقت طرف بچه شون رو ول نمیکنن بیان طرف تو من ی بار با خواهر شوهرم مثلا درد و دل کردم گ ...

اخه زندگی من خیلی پیچیدس شوهرمن مثلا غیرتیه تعصب داره نه عزا ن عروسی ن خونه اشنا هیچ جانمیبره..فش کتک 

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

به نظرم بستگی به شعور خانواده ی همسر داره

که بعدش سرزنش و سوءاستفاده و توهین دنبالش نباشه

من گاهی دلخوری هام رو میگم چون میدونم گفتنش باعث برطرف شدنش میشه نه اینکه یه جنجال جدید به وجود بیاره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اخه زندگی من خیلی پیچیدس شوهرمن مثلا غیرتیه تعصب داره نه عزا ن عروسی ن خونه اشنا هیچ جانمیبره..فش کت ...

شوهر من فحش و کتک نه ولی خیلی غیرتیه به شدت. یکی دو شب پیش بخاطر همین ی دعوای اساسی با خانواده شوهر خواهرم کرده هیچ جا هم نمیره ولی دیگه غلط بکنم که بخوام با یکی از اعضای خانوادش درد و دل کنم

شوهر من فحش و کتک نه ولی خیلی غیرتیه به شدت. یکی دو شب پیش بخاطر همین ی دعوای اساسی با خانواده شوهر ...

چرا درددل کردنت باعث دعوا شد؟؟خودتو هم نمیزاره جایی بری؟

چرا درددل کردنت باعث دعوا شد؟؟خودتو هم نمیزاره جایی بری؟

خودم خیلی کم میرم بیرون تنها جایی بخوام برم با مامانم یا خواهرام و زن داداش و داداش اینا میرم ینی تنها اصلا نمیرم ..... نه این دعوا جریان داره تاپیک زدم در موردش پدرشوهر خواهرم گفته بود ک من با پسرش ینی دامادمون ارتباط دارم زنگ زدن ب شوهرم گفتن اونم رفته خونه شون شیشه های خونه شون رو شکسته ولی ب من اعتماد داره ولی گفت ک دیگه نمیذارم با خواهرت بگردی ک این حرفا پشت سرت نباشع

به نظرم بستگی به شعور خانواده ی همسر داره که بعدش سرزنش و سوءاستفاده و توهین دنبالش نباشه من گاهی ...

دیگ همشون اخلاق شوهرمو شناختن حق روبمن میدن..مخصوصا خواهراش.من پدرم جداازمون زندگی میکرد شوهرم ازبچگیش منومیخاس همه شاهدبودن بابام راضی نبود مانم گف پسرخواهرم خودشومیکشع راضی نبودم بزور راضیم کردن الان لگد میپرونه ۷ساله باپدرم وخونوادش قطع رابطم الانم که مادرم بعد۱۷سال تنهایی ازدواج کرده باز همون فازو برداشته بامامانم قطع رابطه کرده این رفتارشو خونوادش نمیپسندن