2777
2789

سلام من 36 هفته و 1 روزم هست که سه شنبه یعنی 35 هفته و 6 روز که سونو دادم گفته مایع دور جنین 8 هست دکترم گفته کمه و باید مایعات زیاد بخورم و حواسم به تکونهاش باشه برای یکشنبه که 36 هفته و 4 روز میشم دوباره برام سونو بیوفیزیکال نوشته که مایع دور جنین کمتر نشده باشه اگه کم بشه ممکنه بچه رو به دنیا بیاره می خواستم ببینم اگه توی این هفته دنیا بیاد میره توی دستگاه یا مشکلی براش پیش میاد؟ 

سوال بعدی اینکه وزنش 2730 گرم بود به نظرتون وزنش خوب بوده؟ 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنبه میشم ۳۸ هفته الان ۳۷ هفته و ۵ روزم وزن بچه من ۳۴ هفته ۲/۵۲۰ بود اب دور جنین هم نرمال بهم ...

انشالله به سلامی زایمان کنید منم اگه مشکلی پیش نیاد 12 اسفند سز میشم که 38 هفته میشم 

من شنبه میشم ۳۸ هفته الان ۳۷ هفته و ۵ روزم وزن بچه من ۳۴ هفته ۲/۵۲۰ بود اب دور جنین هم نرمال بهم ...

دکترت در مورد وزنش چیزی نگفت که خوبه یا نه ممکنه چند کیلو دنیا بیاد؟ دکتر من گفت ممکنه 3100 دنیا بیاد 

وزنش خوبه اما دخترمن کم وزنتراز مقدار سونو دنیا اومد

آها آره میگن سونو وزن دقیق رو نمیگه ممکنه کمتر گ یا بیشتر باشه توی برگه خود سونو هم نوشته وزن تخمینی 

اره دیگه ببین امپول ریه زدی دیگه؟

نه دکترم بهم نداده اتفاقا دیروز ازم سوال کرد زدی گفتم نه دیگه چیزی نگفت خیلی استرس دارم خداکنه تا یکشنبه که میرم سونو اتفاقی نیافته 

من اصلا نمیخپام بترسونمت میخوام اگاهی بدم انققققدر بعد زایمان مصیبته بچه ان ای سیو بره که حد نداره خودتم احتمالا یکم افسرده میشی ادم نابود میشه حتما امپول ریه رو بزن

من بچم نارس نبود اما روز چهار تولد برای زردیش دوروز بستری کردم وای نابود شدم

وای بزنی ها..چه دکتر بیفکری اخه

پس چرا بهم نداده فقط برگه پذیرش نوشت برای بیمارستان که اگه حرکاتش کم شد برم بیمارستان ولی امپول ننوشت الانم که مطب نیست زنگ بزنم 

من اصلا نمیخپام بترسونمت میخوام اگاهی بدم انققققدر بعد زایمان مصیبته بچه ان ای سیو بره که حد نداره خ ...

هفته چند دنیا اومد 

منم پسر اولم برای زردی 4 روز بستری بود