2777
2789

دوستای خوبم من بخاطرکارهمسرم شهردوراز شهرخودم هستم وبرای خرید چون شهرستانه لباس خوب نداره واقعا گشتم نه بچه گانه نه بزرگ خودساکنینشم میان شهرماخریدمیکنن اگرکانال خوب وقابل اعتمادپوشاک بچه وبرای خودم میشناسین یک دنیا ممنون میشم برام اینجابذارین راستی منظورم از بچه نی نی کوچولونیست بین ۴ تا ۹ سال هست ان شاالله امشب هرچی ازخدامیخواین بهتون بده🙏🌹

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

Vina.baby عزیزم من ازین یبار خرید کردم البته تهران بودم درب منزل پرداخت بود برای بچه ها فک کنم تا ۱۲ سال داره

hivamarkatt هم لباس خونگی گرفتم  اینا تو اینستاس

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Vina.baby عزیزم من ازین یبار خرید کردم البته تهران بودم درب منزل پرداخت بود برای بچه ها فک کنم تا ۱۲ ...

ممنون عزیزم خداخیرت بده حاجت روا باشی

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
برای بچه سایت نازدونه برو خوبه

ممنون عزیزم فقط سایت یا کانال تلگرام.؟

سلام مهربونا

امشب لیله الرغایبه میشه از ته دلای مهربونتون دعا کنین همسرم یکار خوب گیرش بیاد و صاحب یه فرزند صالح بشیم لطفا برام صلوات بفرستیم ممنونتونم انشاالله خدا حاجت دل مهربونتون رو بده

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
من نمیدونم ولی به دعای خیرت شدیدا نیازمندم

چشم حتما ازته دل دعات میکنم هرچی ازخدامیخوای بهترینشو بهت بده🙏

سلام مهربونا امشب لیله الرغایبه میشه از ته دلای مهربونتون دعا کنین همسرم یکار خوب گیرش بیاد و صاحب ...

حتما دعا میکنم عزیزم خودم سوره ذاریات،طلاق،مزمل،ضحی هرروزباهم میخوندم کارهمسرم درست شدباورکن بعدهشت ماه بیکاری برای بچه ام دعای ناحیه مقدسه رو همراه نمازش بخون حتما جواب میگیری.بهترین هارو برات آرزومیکنم

حتما دعا میکنم عزیزم خودم سوره ذاریات،طلاق،مزمل،ضحی هرروزباهم میخوندم کارهمسرم درست شدباورکن بعدهشت ...

ممنونتم نازنین...انشالله هیچ غمی نداشته باشی

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
ممنونتم نازنین...انشالله هیچ غمی نداشته باشی

فدات عزیزم.الهی امین🙏