2777
2789
خداروشکر کن مستقلی...من یع دورهمی زنونه و دوستانه نمیتونم داشته باشم چون مادرشوهرمم باید بیاد شوهرم ...

خدارشکرولی الان بعد۶ماه امدم همش گیرمیده یه هفته اس امدم دیگه امشب گریم گرفت تایه هفته دیگه هم هستیم😭😭😭😭

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لطف میکنی من دختر قوی بودم امتحانم خوب پس دادم حقم این نیست بخداا سه یالگی بی مادرو پدر شدم کل ...

خدا خیلی مهربونه ناامیدنشو جوری دلتو شاد میکنه همه سختیات فراموش میشه💚کم نیار هنوزم دیر نشده

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

بیخیال تو رو خدا حق با شماست الهی هیچکس همچین خانواده ای جلوش درنیاد

منمذفارسم با خانواده ترک وصلت کردم

10 سالع طبقه بالای مادرشوهرمم شوهرم راضی نمیشه جدا بشیم

چون به شددددددددت طمعکاره و پول دوست

خدایی مادرشوهرم خییییلی خوبه خیییلی باور میکنی کارایی برام کرده که مادرخودم نکرده همیشه زحمتام گردنش بوده

16 سالم بود عروسشون شدم زود بچه دارشدم تمااام زحمت بچه امو مادرشوهرم کشید اگر اون نبود من نمی تونستم بچه بزرگ کنم تمام ویارهای بارداریم و برام غذاد درست کرد و

میومد خونمو تمیز میکرد و کارامو میکرد باور میکنی بگم بعد از زایمانم حموم میرفتم حتی نمی زاشت لباس زیرمو خودم بشورم دیگه تا اخرش برو.خواار شوهر و برادر شوهرایی دارم هزاااار برابر از خانواده خودم دلسوز ترن اما شوهرم خیییلی هزینه کرده برای این خونهذکه داخلشیم طبقه بالای خونه پدرشیم میگه چرا سرمایه رو بدم خونه بریم توش

همینجا بشین من با پولم کار کنم .بعد با پدرش به شدددت اختلاف داره شوهرم میگه این همه هزینه این خونه کردم

میمونعذبرای پدرم حرامه 😐میگه بشین تا من سرمایه گذاریموکنم هییییی قول میده خونه بگیره باز پول و میبره

میده ملک چیزی برای سرمایع گذاری میخره

بخداااا خسته شدم دوست دارم برم خونه خودم

دوست دارم مستقل بشم

اما شوهرم حالیش نیس که خاک تو سر پول دوست

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                         

آخ که من چی بگم شماها اگه فقط مادرشوهرتون بوده من با پدرشوهر و خواهرشوهر دوتایی عذابم میدادن منم از بچگی بهم یاد داده بودن که به بزرگتر بی احترامی نکنم جوابشونو ندم احترام گذاشتم تا اونا یاد بگیرن اما نشد که نشد سهمم از اون روزها اضطراب و دلهره و سردرد بوده فقط خدا کنه به سر دخترش بیاد بفهمن با من چی کردن من خیلیییی آروم و بی آزار بودن من تمام تلاشمو واسه  حفظ زندگی کردم اپا الان بچم یه مادر مضطرب و نا آرام داره  و دقیقا این استرس رو بچمم منتقل کردم چراااااا؟

گناه من چی بود؟فقط چون دریده نبودم که روز اول من اونا رو بخورم تا خودم خورده نشم دقیقا عین قانون جنگل🙁

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
انسالله زودتر مستقل بشه میفهممش

اینارو گفتم بدونی من درسته خانوادعذشوهرم خوبن

خسته شدم از کنارشون

وای به تو که مادرشوهرت هم خوب نیس

خیلی سخته خیییلی

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                         
منمذفارسم با خانواده ترک وصلت کردم 10 سالع طبقه بالای مادرشوهرمم شوهرم راضی نمیشه جدا بشیم چون به ...

چه مادرشوهر خوبی خدا عمرش بده مال من میشینه رو مبل تا بخواد بره تکون نمیخوره حرفهاشم خیلی رو شوهرم تاثیر میزاره

الهی بزودی مستقل بشی عزیزم خیلی سخته خیلی

چه مادرشوهر خوبی خدا عمرش بده مال من میشینه رو مبل تا بخواد بره تکون نمیخوره حرفهاشم خیلی رو شوهرم ت ...

زنده باشی

انشاالله هم شما هم من به حق صاحب این روزا مستقل میشیم

منکه امروزسر اذان مغرب رفتم پشت بوم انقدررر هم بارون میومد خیس اب شدم نشستم زمین یه دل سیر زار زدم

فدات بشم ببخشید غصه هامو گفتم ناراحت شدید🌸🌸

نه عزیزم. وقتی پیامتو خوندم با تمام وجود درکت کردم

شرایط شما سخت تره .خدا کمکمون کنه فقط