2777
2789
دقیقا منم قهر نکردم..نمیتونیمم قهر کنیم بس ک جلو چشممونن

اره ما هم خانواده آبرو داری هستیم فقط ریختم تو خودم خدا اینجا شاهد حرفای منه ...قسم به همین ماه رجب خواستم به خانواده خودم مهمونی بدم دوبار مادرشوهرم اینا رو گفتم یکبار خانواده خودمو ...هربار مهمونی یا دورهمی داشتن نه نیاوردم رفتم کمک خودمو کنار نکشیدم خواهرشوهرام عاشقمن الان.... ولی وابستگی مادرش اینا دیگه قابل تحمل نیست دخالتهای گاه و بیگاهشون  ای خدااا خودت کمکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خونه مادرشوهرم..ن مادرشوهر دارم ن پدرشوهر

فقط من و شوهرم زندگی میکنیم موقت

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اره ما هم خانواده آبرو داری هستیم فقط ریختم تو خودم خدا اینجا شاهد حرفای منه ...قسم به همین ماه رجب ...

میفهممت عین منی

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
اره ما هم خانواده آبرو داری هستیم فقط ریختم تو خودم خدا اینجا شاهد حرفای منه ...قسم به همین ماه رجب ...

مشکلات منم تقریبا شبیه شماست فقط با این تفاوت که هر چه قدر هم بیان خونم بازم مهمون داشته باشم اول از همه خونه منن

کاش آدمها بلد بون به همدیگه احترام بزارن اونوقت همه باهم زندگی میکردیم هیچکی تنها نبود هیچ بچه ایی لازم نبود تو مهد بزرگ بشه 😞😞😞

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

من از اول خونه جدا و دور داشتم تو یه شهر با مادرشوهر. همیشه حسرت میخورم به کسایی که پیش مادرشوهرن.میگم ناهاروشام میری کنارشون میخوری.جایی رفتی خونه رو بهشون میسپری.دلت گرفت دودقه میری میشینی نیاز نیست ماشین سوارشی.یوقت بچه تو نگه میدارن.خلاصه کمک داری

خدانکنه.بدل نگیر عزیزم همه ما ب نوعی مشکل داریم  نذر جواد الائمه بکیر خیییییلیییی عالیییهه خییل ...

میشه لطفا بگی نذرش چه طوریه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چرا تواینهمه سال مستقل نشدید

حتی اگه خونه هم میخریدیم مجبوریم اینجا باشیم کنار پدر مادرش

هر دو سالم و سرحالن خداروشکر ،مادرشوهرم 40 سالش بود من عروسشون شدم الان 60 سالشه ماشاالله سلامته...نیازی به ما ندارن ...تازه فکر ما جای دیگه بریم حتما بهشون سر میزنیم اینا فوبیای جدایی از پسر دارن