2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی که ارزشمنده خود تویی نه کاره ای بودن یا نبودن

خودتو دوست داشته باش همیشه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

ببین گلم باید بتونی درامد داشته باشی

از یه جایی شروع کن

حتی اگه روزی 300 تومن دربیاری شروع کن بعدا بیشتر میشه

بعدا می تونی عوض کنی

درکنارش اگه درس می خونی ادامه بده

ورزش شروع کن

مطالعه آزاد داشته باش و.. 

مادران گرامی این کانال کمک می کنه فرزندی باعتماد به نفس و عالی پرورش بدین. https://t.me/+3EC0IGOPVUllYmJk

دیگه منو دارن میکشن میگن ما جواب مردم‌و چی بدیم

وای یعنی گ و ه تو دهن اونایی که حرف میزنن ، من ۲۰ سالمه بعد هرجا میرم میگن کنکور رو چیکار کردی ، کی دانشگاه میری ، آخه یکی نیس بگه به شما چه مگه من میگم شماها چرا فلان کارو نمیکنید مگه دخالت میکنم کاش ی سریا دهنشون رو ببندن

دیگه منو دارن میکشن میگن ما جواب مردم‌و چی بدیم

همه خانواده ها همینن متاسفانه 

ولی خب تو خودتو دوس داشته باش و در کنارش حالا سعی کن یا درس بخونی آزمون استخدامی اینا بدی یا کاری یاد بگیری

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

الان جو جامعه همینه و متاسفانه اصلا نمیشه کاری کرد . 

خانواده ها دهن بین شدن  گول پز و اطفار تو خالی مردم رو میخورن 

حالا برا مردم اصلا مهم نیست من یا شما پیشرفت میکنیم یا نه 

مردم خوششون میاد یه سوژه غیبت داشته باشن اوقات چای و تخمه شون بی حرف نگذره  . باور کن فردا بهترین موقعیت رو به دست بیاری تعداد کسانی که بهت تبریک میگن از  خیلی خیلی کم خواهد بود 

تو این حال و اوضاع سرپا موندن جنگیدن میخواد 

به نظرم قبل اینکه برات تصمیم بگیرن قاطعانه برو سمت یه کاری که دوستش داری 

🌙🌸🌷

یعنی امکان داره برام تصمیمی بگیرن؟ سر خود؟

ما یه مورد داشتیم خانواده گشتن یه آشنا پیدا کردن دختر هر طور شده بره سر کار 

حالا دختره رفته به درآمد هم رسیده 

اما کارش رو دوست نداره اصلا محیط با روحیه اش جور نیست 

خودش میگه کاش قبلا عقلم می‌رسید خودم تصمیم میگرفتم 

خودم میرفتم نه با نظر خانواده 

🌙🌸🌷

اره خیلی بده اینجوری

الان اگر مثلا به موارد کامپیوتری علاقه داری خیلی با تاکید بگو من مثلا میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم و تو همین حوزه کار کنم 

قاطع که باشی حداقل می‌افتی تو مسیری که با روحیه ات جور هست 

🌙🌸🌷

اگر بگم زیاد دیدم آدمایی که در مورد کارای بچه هاشون چنان بزرگ نمایی الکی کردن انگار بچه شون از پروفسور سمیعی و نیکولا تسلا بالاتره 

بعد معلوم شده بالا تا پایین حرفاشون دروغ محضه 

همین ها کلی خانواده دهن بین رو تحت تاثیر قرار دادن 

من که به شخصه نمیتونم ببخشم آدمای دروغگو رو 

🌙🌸🌷