2777
2789
وای منم دوست دارم با پسرم با طبقه جدا تویک ساختمون باشم چون تک فرزنده به نظرتون خوبه 

مدت طولانیش خوب نیست ،ببین مادرشوهر من انتظارش بالاست دوست داره هرروز ببینه دخالتش بدیم تو همه چیز 

کافیه یه غذا سفارش بدیم یا یه چیزی بخواهیم ...بدو بدو از پنجره سرک میکشه بعدا هم بازجویی میکنه

خیلی دوست داره بزرگی کنه 

اگه میتونی رعایت کنی اشکال نداره بشرط اینکه عروستم راضی باشه وگرنه آهش پشتت میمونه عزیزم

امروزم خیلی ناراحتم کردن ....خدا خودش ارامش بده به دلم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشالا مشکلتون حل شه.نذر جوادالائمه بگیر

فدات بشم ....بخدا تو این بیست سال یکبارم باهاشون قهر نکردم با اینکه خیلی موقع ها ازارم دادن

یبار پدرشوهرم بهم گفت فارسها بیشعورن بخدا جواب ندادم گفتم پیره یه چیزی از دهنش دراومده ..فقط خدا میدونه تو دلم چی هست

امیدوارم همتون به حاجت دلتون برسید ببخشید اگه کسیو رنحوندم💓💓💓💓🙏🙏

بیا گرررریه کنیم... مادرشوهرم از صبح رفته ب گشت و گذار...شام هم اومد خودش رو انداخت گردن من حامله ب ...

من مادرشوعرم باشغورن 

فامیلش ببشعورن دخترخاله ش امروز امده میگه نوه ات مث عروست چشماش ریزن😑😏خودتون به این خوشگلی و چشم درشتی

اً
فدات بشم ....بخدا تو این بیست سال یکبارم باهاشون قهر نکردم با اینکه خیلی موقع ها ازارم دادن یبار پد ...

دقیقا منم قهر نکردم..نمیتونیمم قهر کنیم بس ک جلو چشممونن

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
یا خدا یعنی تو این بیست سالع نتونستید جایی بخرید؟

اگه مادرشوهرم اجازه میداد ما بلند شیم تا حالا دو تا خونه میخریدیم خداشاهده انقدررر حرفش تو دل شوهر من برو داره کافیع اشاره کنه شوهرم خونه جدا میگیره خونه هم میخریم 

الان پشتش بع این خونه گرمه فکر خریدن نمیکنه که

هی پول میده پای لپ تاپ دوربین انچنانی و غیره

فدات بشم ....بخدا تو این بیست سال یکبارم باهاشون قهر نکردم با اینکه خیلی موقع ها ازارم دادن یبار پد ...

خدانکنه.بدل نگیر عزیزم همه ما ب نوعی مشکل داریم  نذر جواد الائمه بکیر خیییییلیییی عالیییهه خییلییییییییی 

اورجینال و اصل باش تادنیاازتوکپی کند.😏
اگه مادرشوهرم اجازه میداد ما بلند شیم تا حالا دو تا خونه میخریدیم خداشاهده انقدررر حرفش تو دل شوهر م ...

خدا صبرت بده

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

من.مجرده البته طبقه پایینمونه تنها.ولی از صدتا دشمن بدتر😒

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون