2777
2789

معلمش امسال خیلی خوبه..خیلی کار میکنه با بچه ها..حتی گروه جدا زده برای بچه های ضعیف..هرشب میگه روخوانی کنن..تکلیف جدا و به روش های مختلف میده..معلم های کلاس اول و دوم به شدت بد بودن..هیچ بازخوردی نداشتن..تکلیف نمیدیدن..پسرم ضعیف بار اومد..روخوانی پسرم عالیه..ولی بعضی کلمات رو غلط مینویسه..بطور مثال کلمه ی (علاوه) رو یک بار درست نوشته بود تو املاء،چند خط بالاتر نوشته بود الاوه...یا کلمه سعید رو نوشته سیعد...با اینکه تو خونه  درست مینویسه..کلمه ی منتظر رو مدام ن رو نمینویسه..خیلی از این غلط ها داره..کتاب دیکته شب کلاس سوم رو دیشب گرفتم آنلاین باهاش کار کنم...یعنی تا قبل ترم درست میشه؟😔امسال همش نیاز به تلاش و بیشتر دقت کن گرفته😭

...

فکر کنم طبیعی باشه توی این سن املای صحیح یسری کلمات هنوز براشون سخته و تازگی داره ، وقتی با کلمه ی جدیدی رو به رو میشه باید باهاش کار شه تا یاد بگیره

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

هر روز بهش دیکته میگم..ولی باز همون کلمات رو غلط مینویسه.‌.خیلی باید تکرار و تمرین کنم تا درسا بنویسه.‌.مثلا انقدر کلمه ی به سمت کلاس ها رو گفتم تا درست شد...هی می‌نوشت به سمته..یا صمته

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید رونویسی زیاد بکنه 

باهاش به روشهای مختلف املا کار کن 

مثل املای بادکنکی 

غلطای دیکته رو بنویس تو یه جعبه هرشب چندتاشو رندوم دربیار باهاش کار کن

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

اومدم بنویسم پایه اش ضعیفه دیدم خودت نوشتی، عزیزم سرزنش نکنم اما وقتی متوجه شدین معلم کلاس اولش خوب نیست خودتون تابستون و در طی سال خیلی تمرین می کردین. کلاس اول خیلی پایه ی مهمی هست. الان هم دیر نشده، فقط تمرین، تمرین... 

پایه ش ضعیفه.... تو خونه مثل کلاس اول بگو کلمه رو صدا بکشه و بنویسه ک حابجا نوشتن و از قلم انداختن حروفش درست بشه.... ی وقتایی بگو اون از شما دیکته بگیره و عمدا غلط بنویس تا تصحیح کنه و ایرادات شمارو بگیره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام دختر منم کلاس سومه ، این مشکل و کلاس اول به شدت داشت ، گفتن احتمالا اختلال شنیداری داره ، یعنی موقع شنیدن املا دقت نمیکنه ، اتفاقا همینم هست هیچی رو درست گوش نمیده از بس بازیگوشه، توی آموزش پرورش منطقه تون سر بزنید برای این مشکل مربی دارند

فکر کنم طبیعی باشه توی این سن املای صحیح یسری کلمات هنوز براشون سخته و تازگی داره ، وقتی با کلمه ی ج ...

اخه اکثر بچه ها خوبه...تو کلاسشون فقط12 نفر هستن ضعیفن که اونم دوتاشون یهو املاشون خیلی خوب شد

...
هر روز بهش دیکته میگم..ولی باز همون کلمات رو غلط مینویسه.‌.خیلی باید تکرار و تمرین کنم تا درسا بنویس ...

من هر روز املا میگم هر غلط هم سه سطر می نویسه هر روز املا بگو مخصوصا کلمه سخت است بود شد فاکتور بگیر بقیه رو بگو اونقدر هر روز بگو تا چشم بسته هم بنویسه

اخه اکثر بچه ها خوبه...تو کلاسشون فقط12 نفر هستن ضعیفن که اونم دوتاشون یهو املاشون خیلی خوب شد

حتما کلاس تقویتی پیش یه مدرس خوب بفرستیدش که اصولی باهاش از اول بشینه کار کنه

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

سلام دختر منم کلاس سومه ، این مشکل و کلاس اول به شدت داشت ، گفتن احتمالا اختلال شنیداری داره ، یعنی ...

چجوریه اختلال شنیداری؟؟یه چیزی هم هست مثلا کلمه ی چنین رو نوشته بود چونین..خیلی تعجب کردم آخه تو خونه درست مینویسه.‌حس کردم معلمش میخونه چُنین....چون خودم چِنین میخونم براش

...