2777
2789
اره واقعا من مادرشوهرم تنهاس گاهی اوقات شوهرم میگه بیاد باهامون زندگی کنه چند دقیقه بعد میگه با اخلا ...

آفرین به شوهرت

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
منم شرایطم مث توست

بیا گرررریه کنیم...

مادرشوهرم از صبح رفته ب گشت و گذار...شام هم اومد خودش رو انداخت گردن من حامله بچه کوچیک دار...

خدا نجاتم بده...میدونی از چی میسوزم؟از اینکه پول مستقل شدن رو داره شوهرم ولی بچه ننه اس...

ینی یا مادرشوهره باید بمیره مستقل بشم یا هم ک من بمیرم ک مردم دیگه...نیاز نیست مستقل بشه این زندگی

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وابستن

اره امان از وابستگیشون تک پسره سه تا هم خواهر متاهل داره 

من دو سال تو یک اتاق از خونه مادرشوهر زندگی کردم همه چیمون یکی بود اون روزا بدترین روزای عمر منه

مادرشوهرم وقتی شنید میخواهیم پول پیش طبقه پایینی رو بدیم که خالی کنن و ما بریم بشینیم گریه کررد😑😑گفت تو میخوای پسرمو ازم بگیری😕خدا شاهده عین این بیست سال شوهرم هر شب داره بهشون سر میزنه 

یا من باید بمیرم یا اونا تا ما مستقل بشیم

خدا از مادرش نگذره بعدم از شوهرمن

بیا گرررریه کنیم... مادرشوهرم از صبح رفته ب گشت و گذار...شام هم اومد خودش رو انداخت گردن من حامله ب ...

الهی عزیزم..توهم ی چیز ساده درست کن....

من انقدر عذاب کشیدم ک دیگ سرّ شدم...شوهر منم پول رهن داره ولی بلند نمیشه....😢

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
اره امان از وابستگیشون تک پسره سه تا هم خواهر متاهل داره  من دو سال تو یک اتاق از خونه مادرشوه ...

خواهرم شرایطشون مثل شماس شوهرش تک پسره و خواهرم طبقه پایینه اینقدر مشکل داشت که نگو حتی شوهرش می‌گفت ماشین آقام هست خودم نمیخرم بزور با جنگ و دعپا و اینکه میخام برم گواهینامه بگیرم مجبورش کرد ماشین بخره الانم مجبورش کرده ی خونه ب عنوان پس انداز بخرن ولی نرن توش مسکن ملی ثبت نام کرده 

شوهرش خیلی بچه ننس

اول کی اون کلمه رو به کار برد؟  بیشتر ازین فرهنگتو نشون نده

من از خانواده شوهرم عصبانیم خب انتظار نداری که اینجا فداشون بشم 

خودتو بزار جای من بعد اظهار فضل کن جانم  .جای من نبودی بدونی چیا به سرم نیاوردن این خانواده ی ترک بی فرهنگ

رفت و امدهاشون قره قاطی ..بینظم شلخته ...بیخودی فقط پسر پسر میکنن در عمل هییچن ..شوهرم غلام حلقه به گوششونه 

مگه گفم شما اونجوری هستی ...اونقدر ناراحت بودم خانواده شوهرمو گفتم ،اولشم که نخوندی دورررر از جوون بقیه ترکها 

شما چرا بخودت می گیری 

اره امان از وابستگیشون تک پسره سه تا هم خواهر متاهل داره  من دو سال تو یک اتاق از خونه مادرشوه ...

وای منم دوست دارم با پسرم با طبقه جدا تویک ساختمون باشم چون تک فرزنده به نظرتون خوبه 

من از خانواده شوهرم عصبانیم خب انتظار نداری که اینجا فداشون بشم  خودتو بزار جای من بعد اظهار ف ...

من ترک نیستم ولی خوشمم نمیاد به قومیت های وطنم توهین بشه

امیدوارم مشکلتون حل بشه