الان من تصمیم دارم نرم ،چیکارکنم شوهرمو نباید محدودکنم بره؟آخه راه دورم هست یعنی بزارم تنها بره.آخه هروقت میریم شب هم میمونیم خونشون روستا هست.باید به شوهرم بگم مثلا شب نمونه یا نه؟اصلا تکلیف چیه
الان من تصمیم دارم نرم ،چیکارکنم شوهرمو نباید محدودکنم بره؟آخه راه دورم هست یعنی بزارم تنها بره.آخه ...
اگر زندگیت و میخوای باید تحمل کنی منم مادرشوهرم زبونش نیش داره اصن دست خودش نی من و نرنجونه روزش شب نمیشه تحمل کن محترمانه ی وقتا ی چیزایی بگو قطع رابطه روش درمانش نی
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
بهم توهین کردن بدجور.منم چیزی نگفتم ولی گفتم تو دلم دیگه نمیرم خونشون تا بفهمن زخم نزنن
به همسرت بگو یا همون موقع خیلی محترمانه بگو مگه من چیزی گفتم کاری کردم توهین میکنین
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...