2777
2789
عنوان

درمورد بدی خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 18 پست
مگه میشه نزارم بره.واونام نیان؟تازه تلفنی هرروز درتماسن یعنی پشت تلفنم کارخودشو میکنه.بخدازندگیم سرد ...

میتونی خودتو بزنی ب بیخیالی سخته ولی شدنیه هرجا شوهرت رفت برو توهم بگو ب شوهرت کارایی ک مادرش میکنه بعد هم بگو بخاطر تو تحمل میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا تنها نفرست شاید شایدکه حسابی پرش می کنن بعد مرد نباید بدون شما شب جایی بخوابه کم کم عادت میکنه شاید پای دختر وزن دیگه ایی رو بیارن وسط ،به جهنم به حرفهاشون اعتنا نکن انگار نشنیدی وقتی کسی چندبار بهم تیکه وکنایه بزنه دیگه آدم حسابش نمی کنم  دیگه براش ارزش قائل نیستم پس از حرفاشم ناراحت نمیشم اینها روکشیدم خودم می فهمم چی میگی باهاشون سرسنگین باش کمک‌های پیش پا افتاده بکن چون شب می مونین ازشون پیش شوهرت بدگویی نکن اما رفت وامد با سیاست کم کن اونجام رفتین کم بمونین 

عقده ای هستن.حسودن.مادرشوهرم قبلا خانواده شوهرش خیلی حرف بارش میکردن واسه همین.

درکت میکنم بله رفتارهاشون ناشی از گذشته شون رفتارشون با من هم تلافی رفتار مادرشوهر دختراش و خودش ی بار اعتراف کرد شما محترمانه جوابش بده ساکت نمون بهتر میشه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...