2777
2789

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماه پیش تنبلی داشتم الان اگه فولی بالغ داشته باشم و بخورم کیست میشه اگه نخورم این ماهو از دست میدم چکارکنم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

منم این ماه دارم میخورم امروز روز آخره 

لطفا برای منم دعا کنین خیلی محتاجم به معجزه خداوند🥺🙏🏻

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
سرخود نخور کیست میاره

دکتر برا چند ماه پیش داده بود از کجا بفهمم هنوز تنبلی دارم سونو رفتم چیزی نگفت. پس چکارکنم

منم این ماه دارم میخورم امروز روز آخره  لطفا برای منم دعا کنین خیلی محتاجم به معجزه خداوند🥺🙏 ...

انشاالله نتیجه بگیری برات صلوات فرستادم.ببخشید فقط از سه پریودی خوردیم یا پنجم؟

انشاالله نتیجه بگیری برات صلوات فرستادم.ببخشید فقط از سه پریودی خوردیم یا پنجم؟

مرسی گلم ببین من تنبلی دارم و پری نامنظم  هر راهی که بگی رو امتحان کردم جواب نداد تا اینکه دوفاستون خوردم الان ماه پنجم بود که خوردم و توی این چند ماه پری سر ۲۹ روز اومد 

این ماه از شب سوم ساعت ۱۰ شب دوتا لترو خوردم 

شنیدم میگن باید دقیق سر ی ساعت بخوری حالا ساعتش فرقی نمیکنه 

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
باید روز ۱۳-۱۴ سیکلت بری سونو تا مشخص بشه

خب اون که درسته. نمیشه زودتر بفهمم فولیکول غالب دارم یا نه که لتروزول بخورم یا نخورم