2777
2789
عنوان

بهم خوردن نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 37 پست
دلم میخواد اما مدام ترس ازدست دادن تووجودم..قتی خواستگار میخواد بیاد اینقدر راجبش تحقیق میکنم که حد ...

حتما براتون دعا میکنم.بهتره این ترس و از خودت دور کنی درواقع بی اعتنا باش نسبت بهش، سعی کن یه حس مثبت رو جایگزینش کنی مثلا اینکه توهم مثله نامزد قبلیت دور از جون بد نباشی و فکرای منفی نداشته باشی درمورد خاستگارهات ، نزار رفتار غلط اون رو زندگیت تاثیر کنه، قوی باش حس قوی شدن داشته باش، توام تا یه مدتی خاستگار داری قرار نیست تا ابد تو همین سن و زیبایی بمونی، پس زندگیتو بساز با آرامش، هیچ اتفاقی نمیوفته جز اینکه از این وسواس خلاص میشی و دوتا با هم یه زندگی رو می‌سازید. 

موفق باشی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما براتون دعا میکنم.بهتره این ترس و از خودت دور کنی درواقع بی اعتنا باش نسبت بهش، سعی کن یه حس مثب ...

ممنونم ازصحبتای قشنگت🌸

ممنونم ازاینکه برام دعا میکنی🌸خیر ببینی🌸

ممونم ازحرفای قشنگت عزیزم🌸🌸 گاهی خجالت میکشم میگم خدایا من دم ا‌زتوکل به تومیزنم پس چرا بازم هی گ ...

ببین الان تا یه مدت طبیعیه که ناراحت بشی و گریه کنی عزیزم بهت حق میدم بزار که یه شخصی بیاد تو زندگیت  روزی صد بار میشینی خدا را شکر میکنی که خوب شد که از اون از زندگیم رفت. 

بعد هم سعی کن که جاهایی که میدونی اون هست نری یا اگه هم میری خیلی بی تفاوت رفتار کنی و الانم خودت رو خیلی دست بالا بگیر و به فامیل بگو من اون شخصی که ایده آلم باشه این آقا نبوده بزار به گوشش برسه که تو اصلا بهش فکر نمیکنی بگو من هر چی فکر میکنم میبینم اصلا بهش علاقه ای نداشتم و همون بهتر که از زندگیم بیرون رفت 

بگو که من معیارهایی که داشتم تو این آقا ندیدم اصلا یه جور رفتار نکن که بفهمن ناراحتی اگه هم باهاش روبه رو شدی یه جور خیلی خوشحال خودت رو نشون بده 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست