2777
2789
عنوان

خواهرانه بیاین لطفا همه خیلی برام مهمه ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 53 پست

کلا مردا همینن یه نمونه شوهر من خرج شکم میکنن به پوشش ولباس میرسه یکم دست وبالشون میلرزه ،شوهر من فکتش اینه آدم باید بخوره جون بگیره بچه ها باید تقویت بشن مثل موقعیت شما زیاد برا من پیش اومده 😔مثلا عکس مانتو وصفحش چند بار فرستادم براش گفتم بخر انگار نه انگار فرداش دیدم پنج برابر پول اون خرید برا خونه کرده 🤷میشد خرید کمتر کنی یه اندازه اونم به دل زنت باشی 😄😉یهو هم میبینی قصد خرید نداری جنتلمن بازیش درمیاره بردار ،بردار حالا فک نکردی چی میخوای چه استایلی یه چیز میخری اما وقتی خودت میخوای استایل بزنی ،کر میشن

ولی خدایی شوهرتون رو عابر بانک نبینید بخصوص دوران عقد

عابر نمیبینمش

ولی توقع دارم ازش همه چیز کم فقط خوردنی نیست

دلم میخواد یکم تو مسائل دیگه هم بهم توجه کنه

میریم بازار همش خودشو میکشه کنار یجوری ناراحته

تو اینستا لباس نشون میدم باز همینجوری

واقعا میبینم اینارو تصمیم گرفتم هیچییی دیگه بهش نشون ندم

خب من لامصبم دخترم ذوق دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا مردا همینن یه نمونه شوهر من خرج شکم میکنن به پوشش ولباس میرسه یکم دست وبالشون میلرزه ،شوهر من فک ...

دقیقا همینه

همین اندازه پول لباس خونگی رو اون شب رفتیم جاتون خالی سوخاری گرفتیم رفتیم پارک دوتایی

یعنی فکر میکنه همه چی فقط شیکمه

نمیدونم بازم شاید توانش در همین حده

گناه داره تواین گرونی درکش کن

خواهر بخدا من درکش میکنم

درکش کردم که عقدم رو ساده رفتم حرم گرفتم مراسم و وسیله آنچنان نخواستم بخدا با ده تومن کار رو جمع کردم

درکش کردم که هشت ماه نامزد بودیم ولی اون شهر دیگه بود هر یک ماه و نیم یک هفته میومد

بخدا درک کردم که الان که میره سرکار باز یه شهر دیگه بیست و چهار ساعت شیفته پیداش نیست هیچی نمیگم باز یک روز کامل درگیره و کلا وقتش برا من شاید نصف روز باشه

اینا درک نیست؟

حق با همسرته درکش کناونجا هم که حرف از مردن زده حس کردم افکار خودکشی داره

حس خودکشی نه

ولی بهم گفت ازم بدت میاد؟ گفتم نه گفت آخه با تنفر نگام میکنی منم داشتم گریه میکردم گفتم اگه حس تنفر داشتم بهت که برای رفتنت گریه نمیکردم

چون میخواست بره خونشون

بعد اومد بغلم کرد گفت اگه ازم خسته شدی دعا کن توی همین راه که میرم میام بمیرم

هستمولی نمیخوام فکر کنه خرج من جداست

میگم ک

نزار نیازهاتو درحد خوراکی و به قول خودت شکم ببینه

اون خوراکی ها رو خودت بگیر برای خودت

برای نیازها مهمت مثل همین لباس ازش پول بگیر

آخه خوراکی میگیریم یا میریم پارک یا کافه تنها تفریح ماستبه غیر اون چیکار کنیم پس

خودت نمیتونی از توی خونه چیزی درست کنی ببری؟

با پول خودت خوراکی بگیر بعد بگو از خونه اوردم ک مثلا پدر مادرت گرفتن شما هم یکمشو اوردی بیرون