2777
2789
عنوان

بهم خوردن نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 37 پست

نگید گذر زمان واس من یه ساله گذشته ولی هنوز نتونستم 

چقد باید بگذره دقیقا؟

من فک میکنم همه مردا خیانکارن ب هیشکی نمیتونم اعتماد کنم🤦‍♀️

♡یه روز خوب میاد♡.......یه روز خوب اومد😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تونستی ببخشیش؟؟؟ الان خوشبخته بنظرت؟؟

خیلیاطردش کردن چون نه فقط من بلکه خیلیا روفدای شغلش کرد یادمه یه روز ازخداخواستم اونقدر به اوج موفقیت وثروت برسه که طعم واقعی زندگی یادش بره ولی بعد پشیمون شدم ویادم افتاد که خدا میگه ببخش تا بخشیده بشی منم بخشیدم ولی نمیدونم ازته دلم بوده یانه.به نظرم خوشبخت نیست چون ذره ذره آدما دارن ازش دور میشن

خیلی خوشحالم باور کن عزیزم. ولی گاهی شبا سرسجاده فقط گریه میکنم چون من دخترحساس وآرومی بودم بهش عاش ...

حق داری 

به احساست خیانت شده 

فک کنم باید برنامه بچینی یه برنامه که یکم از فضای خونه دور بشی بری تو اجتماع و خودت رو سرگرم کنی

خدا برات بهترین هارو کنار بگذاره 

بخودش توکل کن 

سپردم به خدا 🌸 ممنون ازحرفای قشنگت🌸

عزیزمی🌺🌺🌺

من کسایی رو دیدم که اینقد به مال و مقامشون دل بسته بودن و غرق شده بودن که همه چیز یادشون رفت و خودشونو گم کردن و خیلی راحت دل میشکستن مادرم همیشه میگفت غرور ادمو میشکونه ولی من باور نمیکردم ولی همین اواخر عینا با چشم خودم دیدم الان شدیدا میگم اه و نفرین کسی پشت ادم نباشه

خودت رو به کاری سرگرم کن ماشاالله اینقدر روشنفکری که همه حرفایی که میخواستم بهت بگم رو گفتی  قط ...

سرگرم میکنم عزیزم.ولی مدام بقیه بارفتارشون با حرف زدن راجبش هی یادم میندازن که چی شد..وبدتر اینکه گاهی فکر میکنن تقصیر من بوده وباخودشون میگن رفت ویه دخار بهتر پیدا کرد.

آخی عزیزم، چقد بد.  ماشالله خودت خیلی فهمیده ای، نیازی نیست کسیهراهنماییت کنه، نترس و نامزد کن ...

دلم میخواد اما مدام ترس ازدست دادن تووجودم..قتی خواستگار میخواد بیاد اینقدر راجبش تحقیق میکنم که حد نداره..دچاروسواس شدم..به تازگی قراره برام خواستگار بیاد .دعا کن بتونم خودمو کنترل کنم.چون گاهی فقط بادلیل ساده ردمیکنم ازترس این ماجر

عبور کن زندگی خیلی بالا پایین داره ادم نباید رو یه چی بمونه نامزدی اسمش روشه دوره شناخت و ممکنه واسه ...

درست میگی عزیزم.باور کن تمام این کلمات روتک به تک میفهمم ولی نمیتونم روی خودم پیاده کنم.

متاسفم که بعضیا این قدر خودشون رو گم میکنن حالا از لحاظ شغلی بالا بود  که باشه مهم اینه که آدم طرفش شعور و شخصیت داشته باشه که متاسفانه این آقا نداشتن 

از قدیم گفتن درخت هر چه پربارتر افتاده تر این آقا واقعا تازه به دوران رسیده بوده که خدا را شکر که فهمیدی و باهاش عقد نکردی 

مطمئن باش که دیگه همچین مشکلی پیش نمیاد به خدا توکل کن و از خدا بخواه که یه پسری که پخته و باشخصیت باشه نصیبت بشه. از خدا که بخای خودش بهترینش رو قسمتت میکنه پس دلت رو به راه بد نده و اضطراب رو از خودت دور کن و دعا کن که خدا حاجت قلبت رو میده عزیزم 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 

کلی ادم هرزه توی این دنیا هست، دخترای خائن دخترایی که فقط بخاطر پول پسره جلو میرن و هزار جور دیگه تو اونطوری ای؟ 

پس همه پسرام همون نیستن... نترس 

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
مجازی بایه روانشناس حرف زدم ولی تاثیری نداشته.وقتی میشنوم قراره برام خواستگار بیاد اضطراب میگیرم که ...

میخوای بهم پیام بده خصوصی صحبت کنیم جریان زندگی منو بسنوی همه ترست میریزه بهت قول میدم 

متاسفم که بعضیا این قدر خودشون رو گم میکنن حالا از لحاظ شغلی بالا بود  که باشه مهم اینه که آدم ...

ممونم ازحرفای قشنگت عزیزم🌸🌸

گاهی خجالت میکشم میگم خدایا من دم ا‌زتوکل به تومیزنم پس چرا بازم هی گریه میکنم ؟

میدونی چیه منم مثل خیلیا ازاینکه توعروسی ودعوتی ها بخوام باخانمش ببینمش دلم‌میشکنه.باور کن الانم دارم گریه میکنم چون فامیلمه باید بارها باهاش چشم توچشم بشم